Follow:
OUTFIT

RØDT SUIT PÅ EN VARM SOMMERDAG – EVENT HOS STYLEPIT BEAUTY

RØD SUIT

Blazer: B.young // Pants: B.young // Top: Zara // Shoes: Shoebiz // Bag: Gucci

Da jeg var til event hos Stylepit Beauty i mandags, var jeg trods det meget varme vejr hoppet i dette fine røde suit fra B.young. Det er købt hos Malou i Nibe, som lige nu køre ophørsudsalg med 25% på alle nye varer! Det er altså en ret god rabat… Jeg har længe gerne ville have et rødt suit og jeg er glad for jeg endelig fik taget mig sammen til at købe et. Det er helt perfekt til både hverdag med sneakers og en statement t-shirt og til aftenbrug med en flot stilet og top.

RØDT SUIT

RØD SUIT

Jeg var hoppet i mine nye fine sko, som jeg var så heldig at få i morsdags gave af verdens dejligste datter Clara.  De er fra danske Shoe Biz, og forhandles bl.a. hos Message. De minder en hel del om de skønne Valentino basser, som jeg desværre aldrig får råd til. Hælen er ikke så høj og de er derfor også super anvendelige, især for en høj pige som mig!

 

RØDT SUIT

Pinsen har været helt perfekt. Jeg har bl.a. fejret søde Eline ,  spist tapas med min veninde Maria, købt nyt stort spabadekar til vores nye badeværelse, været i sommerhus, plantet blomster til haven, som i måske har set på min Instagram @Liselottea og self. hygget med Clara. Jeg elsker når vi har en ekstra fridag, og ville ønske vi havde det hver uge.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Lille My

  Du ser fantastik ud! Virkelig lækkert sæt og farven er så god til dig 🙂 <3

  22. maj 2018 at 5:56
 • Reply Eline Tychsen

  ELSKER de her billeder – det sæt er så stjerne godt til dig 😀
  Og SÅ dejligt du kunne være her i fredags <3

  22. maj 2018 at 8:03
 • Reply Camilla

  Virkelig flot outfit 🙂

  22. maj 2018 at 8:06
 • Reply Camilla Cecilie

  Hvor ser du bare godt ud – rød er virkelig bare din farve 🙂
  God gave-stil Clara kører, de sko er da for lækre 😉

  22. maj 2018 at 8:35
 • Reply Pernille

  Rød klæder dig altså virkelig ikke..

  22. maj 2018 at 11:51
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Hej Pernille,
   Tak for din søde kommentar. Det er du den første der siger og bare til en advarsel, så kommer der meget mere rødt her på bloggen.
   God solskinsdag til dig

   22. maj 2018 at 13:00
 • Reply Pernille

  Til en advarsel? Det er skrevet for dit eget bedste – så du ikke kigger dig skammende over skulderen om et par år 🙂

  22. maj 2018 at 13:02
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Det er skam helt fint du ikke deler samme mening som mig (og de andre), men jeg vil ikke kigge mig skammende over skulderen over jeg er hoppet i et rødt suit om et par år. Vil der i mod være stolt over jeg er blevet mere modig, når det kommer til farve.

   22. maj 2018 at 18:54
 • Reply Lullumut

  Wauw! Du ser så godt ud i dit røde sæt og dine nye sko fra søde lille Clara 🙂 Jeg ønsker mig en rød taske <3 Havde sådan et par nitte-sko fra Deichmann for nogle år siden, men de var desværre af ringe kvalitet. Fik gnave-sår bag på. Øv.

  22. maj 2018 at 21:26
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.