FASHION,  Outfit

RØDT SUIT PÅ EN VARM SOMMERDAG – EVENT HOS STYLEPIT BEAUTY

RØD SUIT

Blazer: B.young // Pants: B.young // Top: Zara // Shoes: Shoebiz // Bag: Gucci

Da jeg var til event hos Stylepit Beauty i mandags, var jeg trods det meget varme vejr hoppet i dette fine røde suit fra B.young. Det er købt hos Malou i Nibe, som lige nu køre ophørsudsalg med 25% på alle nye varer! Det er altså en ret god rabat… Jeg har længe gerne ville have et rødt suit og jeg er glad for jeg endelig fik taget mig sammen til at købe et. Det er helt perfekt til både hverdag med sneakers og en statement t-shirt og til aftenbrug med en flot stilet og top.

RØDT SUIT

RØD SUIT

Jeg var hoppet i mine nye fine sko, som jeg var så heldig at få i morsdags gave af verdens dejligste datter Clara.  De er fra danske Shoe Biz, og forhandles bl.a. hos Message. De minder en hel del om de skønne Valentino basser, som jeg desværre aldrig får råd til. Hælen er ikke så høj og de er derfor også super anvendelige, især for en høj pige som mig!

 

RØDT SUIT

Pinsen har været helt perfekt. Jeg har bl.a. fejret søde Eline ,  spist tapas med min veninde Maria, købt nyt stort spabadekar til vores nye badeværelse, været i sommerhus, plantet blomster til haven, som i måske har set på min Instagram @Liselottea og self. hygget med Clara. Jeg elsker når vi har en ekstra fridag, og ville ønske vi havde det hver uge.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

13 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.