BEAUTY,  MOMMY LIFE

Når man får morsdagsgave fra andre end sin datter


SANEX SÆBE // SARD KOPENHAGEN BODY LOTION // GREEN PEOPLE BØRNE SALVE // EOS LÆBEPOMADE //  PETER BEIER CHOKOLADE  // BECKSÖNDERGAARD GLITTER STRØMPER

Godaften piger,
Jeg vil lige vise jer, hvad jeg fik ind af døren i forbindelse med mors dag i sidste uge. Sødeste Amy fra Amazepress har været så betænksom og lavet denne fine morsdagsgave til mig, med lækker hudpleje til mig og Clara og toppet pakken med den fineste lyserøde chokolade fra Peter Beier og glitterstrømper. Der var i øvrigt også lagt det fineste personlige kort ved med billede af Clara og jeg. Jeg elsker virkelig uventet pakker og særlig pakker, hvor der er gjort lidt ekstra ud af det, som den her.

SANEX SÆBE
Behøver vist ikke den helt store præsentation, jeg tror det er de færreste som ikke kender til SANEX. Denne showe gel indeholder kun et minimum af ingredienser, der er nødvendige for at holde huden ren og fugtet – derfor kan den med god samvittighed bruges af alle.

GREEN PEOPLE BØRNE SALVE
Jeg har længe selv været ret glad for Green Peoples produkter og var slet ikke klar over at de også laver produkter til børn.
Salven er udviklet til at forebygge røde numser, men har også en masse andre gode egenskaber til den sarte babyhud. Greenpeople soothing baby salve er nemlig god mod psoriasis, arp, eksem eller atopisk dermatitis og kan bruges på hele kroppen. Clara er allerede helt vild med den, og dufter til den hver gang hun får den i hånden.. Så sødt!

SARD KOPENHAGEN BODY LOTION
Jeg har tidligere skrevet om SARDS skønne produkter, bl.a. i indlægget: TIL KAMP MOD CELLUITE MED SARD KOPENHAGEN” Denne skønne Balancing Body Cream er uden tvivl en af de bedste plejende og opstrammende cremer jeg længe har prøvet. Der udover er jeg bare helt vild med det minimalistiske look flasken her. Den oser af kvalitet!

EOS LÆBEPOMADE
Jeg købte altid EOS læbepomade med hjem fra USA da jeg var yngre, nu kan man heldigvis også få dem her i Danmark, i de mange fine varianter. Dette er dog min første EOS som alm. læbepomade, jeg har tidligere kun ejet det sjove finde runde.

PETER BEIER CHOKOLADE
Fineste lyserøde æske med lyserød chokolade, er det ikke fint? – Æsken er perfekt som værtindegave og passer perfekt i tasken, når sukkertrangen melder sin ankomst!

BECKSÖNDERGAARD GLITTER STRØMPER

Man kan ikke få for mange glitter-strømper vel? Jeg har efterhånden en lækker lille samling, af Becksöndergaards skønne strømper, som uden tvivl er mine favoritter. Glitterstrømper hitter virkelig denne sæson, og er super cool en en sandal, sneakers eller endnu federe i en stilet!

Tusind tak for den fine overraskelse, produkterne er taget i brug og chokoladen er næsten spist!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.