INTERIOR

ANDERSEN FURNITURE DANSK DESIGN NÅR DET ER BEDSTServeringsbakke fra Andersen Furniture – Forhandles hos Designme.dk 

Hold op hvor er jeg vild med den danske sommer, kan vi ikke tillade os at kalde den det, selvom vi kun er i maj måned? Jeg har haft bare ben de sidste mange dage, spist vandmelon og DANSKE jordbær, lagt i haven i håb om at få lidt sol på min blege krop, været ved stranden (dog ikke badet) gået ture og bare nydt tilværelsen. Det fantastiske vejr gør virkelig et eller andet ved humøret og energien, ikke sandt?

Som flere af jer nok ved, er vi i fuld gang med at renovere herhjemme og vi bor på meget lidt plads frem til oktober, så vi nyder ekstra meget det gode vejr det her dage.  Jeg er begyndt at samle lidt lækre ting til mit nye køkken, bl.a. en ny flot bakke. Jeg har længe været på udkig efter en lækker bakke i god kvalitet, som jeg kan have stående fremme og det har jeg endelig fundet. Bakken er fra Andersen Furniture, som bl.a. forhandles hos Designme.dk  Den fine bakke findes desunden i flere forskellige størrelser, jeg har den største ( 40×28 cm.) hvilket er perfekt som pakke til at transportere og som dekroationer evt. på køkkenbordet med krydderier, olier osv. Prisen er endnu bedre, den store bakke koster nemlig kun 500 kr., hvilket jeg synes er en super pris for lækkert dansk design.

Andersen Furniture et dansk brand, jeg ikke kender så meget til – endnu hvertfald. Jeg er meget betaget af den fine moderne stil deres designs er i og deres kærlighed for træ, hvilket højst sandsynligt stammer helt tilbage til grundlæggeren, som var snedker.

Det fine maguritstel er faktisk et gammel Kählerstel, som jeg har fundet hjemme hos min mor, er det ikke bare smukt? Kähler har åbenbart altid været gode til det med design…

Designme.dk har mange skønne designer brands, bl.a. Fermliving, Kähler, Kay Bojesen, Muuto, Norman Copenhagen, Pytt og mange mange flere. Et oplagt sted at lede efter gaven til en du holder af, eller til selvforkælelse.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • Eline Tychsen

    Vejret er overdrevet lækkert 😀 ELSKER DET!! Og så dejligt for jer, at I har bedre plads, når vejret er så godt. Det fortjener I vitterlig også <3
    Er helt vild med den bakke – den er så smuk!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.