Follow:
INTERIOR

Ziito tøjstativ – drømmen om et lækkert walkin closet

Ziito tøjstativ
Ziito tøjstativ: HER

Godaften  piger, Som flere af jer ved har vi gang i renovering derhjemme og det bliver virkelig godt, når vi er færdige – det er jeg helt sikker på. Lige nu ser det meget uoverskueligt ud og jeg føler der er længe til oktober, hvor vi gerne skal være helt færdige og vi kan flytte helt ind i huset igen.

Men altså inden vi er kommet helt på plads, er der allerede flyttet et par lækre nye ting ind hos os, bl.a. det her  lækre  Ziito tøjstativ. Selvom vi bor i kaos lige nu, har jeg indrette mig godt med mit nye tøjstativ og de items jeg bruger mest, bl.a. min frakke fra Burberry, mine nye stiletter fra Shoe Biz Copenhagen og min Louis Vuitton Alma taske.

Ziito tøjstativ

Ziito tøjstativ

Stativerne findes i forskellige størrelser, med hjul, uden hjul, med hylder, uden hylder og i forskellige farver. Ja man kan nærmest designe sit helt eget tøjstativ, så det passer til stil, pladsen osv.. Jeg har valgt et helt klassisk lille stativ i farven “Aska” og jeg er sikker på at det kommer til at gøre sig godt i mit nye Walk in. Se og bestil dit favorit tøjstativ lige HER

Tøjstativerne er nemme at samle og det kan gøres på blot få minutter, ja selv jeg kunne finde ud af det.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Ej, hvor er billederne blevet mega gode – det er da pænt godt gået, når man tænker på du ikke rigtig har et hjem pt! Synes deres stativer er så cool!
  Kan virkelig godt forstå, du synes det lidt uoverskueligt <3 Men ej, hvor glæder jeg mig til at se resultatet 😀

  28. maj 2018 at 7:58
 • Reply Freja

  Ej hvor er det bare fint! 🙂 Elsker det rå look!

  28. maj 2018 at 13:18
 • Reply simone

  Det ser så fint og overskueligt ud med sådan et stativ! <3

  28. maj 2018 at 19:47
 • Reply Emilie Ildstein

  Hvor ser det godt ud!?

  29. maj 2018 at 12:51
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.