BEAUTY

ONSDAGSTIP: OPI NEGLEPLEJE TIL HÆNDER, NEGLE OG NEGLEBÅNDOPI PROSPA SERIE FORHANDLES HOS MATAS

Jeg ejer en hel del lakker fra OPI, jeg elsker deres univers af smukke farver, jeg elsker deres kollektioner og har fornylig fået øjnene op for deres plejeserie. OPI Neglepleje forhandles bl.a. hos Matas og er kvalitet til gode priser, altså priser hvor vi alle kan være med.

Jeg har testet en række af af OPI neglepleje produkterne og må indrømme jeg er vild med dem alle sammen, ikke at det kommer som en overraskelse når man kigger på deres kvalitetslakker, men jeg har efterhånden prøvet en del produkter som ikke holder hvad de lover.

PROSPA HAND NAIL & CUTICLE CREAME 125 kr.
Creme som  gennemfugter og bestytter huden samt neglebåndene og neglene. Nem at arbejde med og trænger hurtigt ind, hvilket er et must for en som mig, som sidder meget ved et tastatur.

PROSPA NAIL & CUTCICLE OIL 170 kr.
Jeg elsker olie til huden og håret og er knap så vild med den til neglene, da jeg gerne vil have et produkt som trænger hurtigt ind. Det gør denne fra OPI, dog, så den har allerede fået en stor plads i mit hjerte! Olien er til at genopbygge og beskytte neglebåndende og er derfor et must for mig, som døjer med tørre og flossede neglebånd!

Olien indeholder bl.a. cupuaҫu smør, avokado lipid kompleks, ekstrakt fra hvid te samt vindruekerneekstrakt, kukui nut (indisk valnød) og solsikkeolie der tilføre den ultimative fugt.

PROSPA NAIL & CUTICLE OIL TO GO 99 kr.
Den her, den er virkelig smart olie til at have med i tasken, så de flossede neglebånd kan redes på jobbet, i bussen eller hvor man nu ellers befinder sig.
Olien indeholder bl.a. cupuaҫu smør og ekstrakt fra hvid te.  Olien her trykkes stille ud og påføres med den fastmonterede pensel, smart og lige til!

PROSPA EXFOLIATING CUTICLE CREAME 125 kr.
Det sidste produkt i serien, som jeg vil introducere jer for er denne gel som er virkelig er et SOS produkt, det hjælper omgående på ru og tørre neglebånd.

Håndcremen indeholder cupuaҫu smør, ekstrakt fra hvid te, ekstrakt fra marguerit blomsten som lysner og hjælper med at give en mere jævn hudtone. Peptider der udfylder huden og proteinrige ProSina der styrker neglene.

LÆS OGSÅ: Gaveide no. 02 Neglelak fra OPI

Jeg elsker at have tid til at ordne mine negle, sidde og pusle med neglelak, cremer, olier osv. Velplejede negle er virkelig et must! For nylig fik jeg lavet Schellac for første gang, det holdte kun en uge – så jeg fortrækker til hver en tid at ordne mine negle selv og her er OPI virkelig et hit, med deres kvalitets produkter.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • Eline Tychsen

    Er faktisk ikke så bekendt med OPI. Men synes det du beskriver omkring deres negleolie lyder vildt spændende. For jeg har det ellers som dig – er ikke så vild med at bruge det til neglene normalt, men hvis den tørre hurtigt ind er jeg helt sikkert interesseret !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.