BEAUTY

Tid til et kig i denne måneds box – Goodiebox Insta friendly


Goodiebox Insta friendly

Køb din boks her, og oplev glæden ved beauty overraskelser hver måned. Jeg løber nærmest ud til postkassen, når der tjekker en besked ind fra DAO vedr. levering og det samme gjorde jeg denne måned, jeg hader når jeg ikke når at åbne min boks inden div. bloggere afslører indholdet af boxen på de socialemedier – Det er nemlig sjovet at åbne boksen når man ikke kender indholdet, derfor venter jeg også altid med at dele indholdet, til jeg er sikker på i alle har fået jeres bokse.

Men altså nu er det blevet tid til endnu en unboxing af Goodiebox. Jeg elsker at modtage boksen, som hver måned er fyldt med lækre produkter til en fast pris af 169 kr. inkl. forsende. Denne måned indeholder 5 skønne produkter, alle er endda fullsize. Boksens samlede værdi er 610 kr. Så man må sige de 169 kr. er godt givet ud.

Denne måneds Goodiebox Insta friendly hylder instagram og gør noget godt både for dig selv og ikke mindst for dit feed. Jeg havde store forventninger til boksen og ved første øjekast, blev jeg sku ret skuffet. Indtil jeg dykkede længere ned i boksen og satte mig ind i de skønne produkter.

Goodiebox Insta friendly

Mit favorit produkt denne måned, er helt klart Amika spray til håret, som giver masser af fylde og volume og er i en passende størrelse, til at tage med i tasken.

I boksen får du følgende produkter (alle Fullsize) :

Evolve Beauty – Hyaluronic Serum
Uoga Uoga – Moon Path Natural Highlighter
Comme Deux – Disco Skin Ansigtsmaske
Mesauda Milano – Lipgloss
Amika – Bombshell Blow Out Spray

KØB DIN BOKS HER (Kan bestilles frem til 11.juni 2018)

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

 • Bine

  Jeg har sku ikke fået min i nu så “tak” fordi jeg så hvad der var i…. det er sku ikke særlig fedt

  • Liselotte / Everyday Couture

   Hej Bine,

   Det er jeg ked af at høre – så må du hellere kontakte Goodiebox for at høre hvor den bliver af. Mht. fremvisning af boxens indhold, synes jeg selv at jeg strækker den lang til nok inden jeg viser indholdet. Jeg viser det ikke på udgivelsesdatoen, jeg viser det heller ikke i følgende uge… Lige netop for at alle skal have mulighed for at få deres box og selv glæde sig over indholdet. Salgsperioden af denne Goodiebox slutter på onsdag og derfor skal jeg som blogger med fast samarbejde med Goodiebox også vise indholdet inden for salgsperioden – Det håber jeg du forstår!

   God dag til dig 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk