FASHION

MIN MORSDAGSGAVE – FINESTE SHOE BIZ COPENHAGEN HELENA SKO

SHOE BIZ COPENHAGEN

SHOE BIZ COPENHAGEN HELNA – KØBES BL.A. HER

Bedre sent end aldrig er det ikke det man siger, når jeg sidder og kigger mine seneste indlæg igennem kan jeg godt se at der går flere og flere dage i mellem mine indlæf. Grunden til dette er at jeg simpelthen har for meget om ørene lige nu, vi står midt i en renovering, jeg døjer med pollenallergi, sådan virkelig voldsomt at jeg ikke kan se ud af mine øjne, holde ud til at være nogle steder og bare har lyst til at gemme mig væk og komme ud igen når pollensæsonen er ovre – jeg bliver virkelig træt når jeg tager min medicin og har svært ved at holde mig aktiv og vågen.

Derfor kommer min alt for fine morsdagsgave også først på bloggen nu. Jeg var nemlig så heldig at blive forkælet med disse fine Shoe biz Copenhagen helena sko af min dejlige datter Clara, hun havde self. fået hjælp til at købe dem af Sonni og jeg elsker dem virkelig. De minder meget om de fine Valentino, som man som normalt menneske har svært ved at få råd til. De er virkelig behagelige at have på med den knap så høje hæl og dur til jeans, kjole og suit. Se bare mit indlæg: “RØDT SUIT PÅ EN VARM SOMMERDAG – EVENT HOS STYLEPIT BEAUTY

SHOE BIZ COPENHAGEN
Jeg har fri i dag, jeg rejste nemlig til København igår for at besøge min veninde Tina og for at deltage i Enrique Iglesias koncerten i Royal Arena. Jeg skal med flyet hjem igen i aften og glæder mig til at se Clara, det er simpelthen hårdt at undervære hende, slev en enkelt overnatning som nu.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.