BEAUTY,  GIVEAWAY

GIVEAWAY VIND BIODERMA SOLPRODUKTER TIL DIG OG DIN VENINDE

BIODERMA SOLPRODUKTER
Jeg har netop skudt en ny Giveaway igang over på min Instagramprofil @Liselottea – her udlodder jeg 2 skønne sommersæt med skønne Bioderma solprodukter, bestående af det fineste net + Bioderma Hydrabio Eau de soin SPF 30 Facemist og Bioderma Photoderm Bronz sol spray.

Jeg har selv kendt til Bioderma i mange år efterhånden og hamstrede altid apotekerne i Frankrig for bl.a. deres rensevand, som virkelig er et must og helt igennem fantastisk. Bioderma kan heldigvis købes i Danmark nu og sortimentet er stort, alt fra plejeprodukter med forskellige egenskaber til skønne solprodukter, som jeg selv glæder mig til at prøve.

Pas på dig selv i solen….

Bioderma Hydrabio Eau de soin SPF 30 Facemist (149 kr.):
Mange af jer kender nok til facemist, som enten er termalsk kildevand eller en anden form for mist med særlige egenskaber. Denne fra Bioderma anvendes på samme måde, forskellen er dog at Bioderma Hydrabio facemist indeholder solfaktor og hjælper med at bekæmpe for tidlig aldring i huden samt stimulerer hudens evne til at bevare fugt i cellerne. Ansigtsmisten er desuden fri for parabener, parfume og alkohol. Misten kan desunden købe her

Bioderma Photoderm Bronz sol spray (290kr):
Den her glæder jeg mig selv til at pakke i min rejsetaske (hvis vi kommer afsted…. Mere om det senere) Med Photoderm Bronz skulle det nemlig være muligt atopholde sig mindre i solen og samtidig opnå en flot solbrun farve. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Med Clara på 2 år, er der ikke meget tid til afslapning i strandkanten. Solcremen aktivere nemlig biologisk den naturlige bruningsproces, solcremen er særlig egnet til skandinavisk lys hud og er desuden vandafvisende og allergivenlig. Du kan købe solcremen på apoteket

Lyder produkterne ikke vild lækre? Skynd jer over på min Instagramprofil, hvor i lige nu kan vinde de skønne Bioderma solprodukter – der er to sæt på højkant, et til dig og et til din veninde.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.