FASHION

SOMMERINSPIRATION – MINE FARVERIGE FAVORITTER

SOMMERINSPIRATION

SANDALER: ESPRIT // KJOLE: ESPRIT // STRÅTASKE: BECKSÖNDERGAARD // S ØRERINGE: HVISK // BADETØJ: MAGASIN  // LÆBESTIFT: YSL// SOLBRILLER: PILGRIM

 

Godmorgen piger, jeg tænker jeg lige vil vise jer hvad jeg går og drømmer om lige nu i dette sommerinspiration indlæg. For hold op hvor er det bare dejligt med det her fantastiske sommervejr vi har her i Danmark lige for tiden. Jeg kan slet ikke huske hvornår vi sidst har haft så mange gode dage i træk? Jeg nyder hver og en og håber det gode vejr forsætter sommeren ud, jeg elsker nemlig at iklæde mig fine sommerkjoler, skønne sandaler og nyde et glas vin de lune sommeraftener på terrassen.

Min sommergarderobe har slet ikke kunne følge med denne sommer, jeg ejer faktisk ikke sommertøj nok til alle de gode dage vi har haft, så jeg ledt efter en masse sommerinspiration på div. webshops og sociale medier, og har nu tilføjet et par nye skønne styles. En af sæsonens store trends er stråtasker, og for at det ikke skal være løgn har jeg faktisk selv hele 3 stk. den gule her er min seneste tilføjelse, den er stor og rummelig og fungere fint til hverdagsbrug, til strandturen og til havefesten og aftenen, da den kan indeholde alt fra cardigan, skiftesko, værtinde, gave og personligeejendele. Jeg er virkelig fan af trenden og går og drømmer lidt om en mindre clutch-udgave også, til finere brug.

Jeg drømmer lige nu om disse fine sandaler,  som er et ret godt mix af plastik og palietter, en trend vi også ser en hel del til denne sæson. Jeg synes de både er sjove, dekorative og anvendelig til både hverdag og aften brug og ja, så er der måske lidt Barbie over dem? (De findes også i blå, hvis du ikke er så meget til Barbie looket?) Jeg vil hvert fald se på dem, når jeg inden længe forhåbentlig rejser til Italien, med min familie.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.