MOMMY LIFE

Højt humør og brækket ben….. Hjælp fra Salvequick
Højt humør og et brækket ben!

Clara, min tapre lille pige! 2 år og 2 måneder og har i sit korte liv brækket skinnebenet to gange, haft albuen afled, sprunget læbebåndet og kørt ambulance grundet vejrtrækningsproblemer, Der udover har jeg ikke tal på hvor mange gange hun har slået hul på knæet, banket hovedet ind i en dør, gulvet, bordet osv.
Trods de mange sten på vejen, klare hun det helt så flot, hun brokker sig ikke meget og har faktisk allerede indfundet sig med at hun ikke kan og må gå og bare skal sidde ned i 6 uger. Som i kan se på billedet er humøret højt

Da jeg kom hjem fra København mandag aften sidste uge, måtte vi afsted på skadestuen i fuld fart, da Clara lavede et styrt på mine forældres badeværelsesgulv.  Vi troede egentlig at det var hovedet hun havde slået – da vi kunne høre det ramme flisegulvet. Men det viste sig at være et brækket ben! Da vi kom ud til vagtlægen, var der hele 30 numre foran os og vi forberedte os på en lang aften, med iPad, juice, ostehaps, rosiner og en træt og ked af det pige, som af gode grunde havde ondt.
Vi ventede og ventede…… Og da vi endelig kom ind, blev vi mødt af den sureste gamle mand, som bestemt ikke burde sidde som vagtlæge sent om aftenen og tage sig af små børn, han var grov i munden og bad Clara stoppe med at skrige trods klokken var midnat og hun havde ondt!

Salvequick

Salvequick
Sår og skræmmer på de små ben!

Vi fik for nylig denne pakke fra Salvequick ind af døren, med sårrens og Salvequick Aqua Block plaster (Find Aqua Block udvalget her), en lidt anden type plaster, end den vi normalt har i vores førstehjælpskasse. Det er nemlig vandtæt, samtidig med at huden kan ånde. Vi bruger mange plaster herhjemme, som sagt kommer Clara ofte til skade, det gør hendes dukker og bamser også (Det hjælper nemlig ofte på “smerten” når dukkerne også får plaster på) og som i kan se er børneplasteret med de forskellige havdyr et kæmpe hit hos Clara og Ninus.

Det vandtætte plaster er et must i ferietasken så det ikke bliver nødvendigt at springe badetuen i poolen eller på stranden over.

Salvequick har også en sårrens, som er nem at bruge og vigtigst af alt smertefri. Den skal sprayes direkte på såret i en afstand af ca. 10-20 centimeter, til at såret er renset godt igennem. Lad såret tørre, inden du sætter plaster på. Vi bruger sprayen den til alt fra små rifter, større sår, ømme neglerødder osv. Sprayen både køler, renser og hjælper med at hele. (Vejl. Pris 59. kr.) Salvequick Wound Cleanser kan købes her.

Salvequick plaster forhandles hos de større supermarkeder, hos Matas og på apoteket.

God søndag

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.