BEAUTY

MIN KÆRLIGHED FOR BOBBI BROWN MAKEUP


 

BOBBI BROWN MAKEUP

Første gang jeg fik sådan rigtig kendskab til Bobbi Brown make up, var på mit studieophold i New York i 2010. Jeg var helt solgt da jeg stod i Macys og kiggede på den finde stander med det ene kvalitets produkt efter det andet.
Nu skal jeg heldigvis ikke rejse helt til USA længere for at få fingerne i de skønne produkter. Bobbi Brown forhandles nemlig mange steder i Danmark, jeg kan bl.a. nævne Magasin, Salling og Boozt som alle har et lækkert og indbydende udvalg af de skønne produkter.

Bobbi Brown Shimmerbrick 395 kr:
Da jeg viste jer den her på min Instagram Story (Liselottea) var i ellevilde, og det kan jeg godt forstå for den er virkelig smuk! Shimmerbricken er et multiprodukt, da det kan bruges på utal af måder. Jeg elsker at anvende den som pudder, da den giver huden en smuk bronzeagtig glød og fungere super flot sammen med dybe rougefarver.
Når den anvendes som pudder styger jeg min make up pensel gemme alle 5 smukke neuancer og påføre den på mine kindben. Den lyse farve kan med fordel bruges som highligher og alle 5 neuancer egner sig som øjenskygge.

Jeg er helt vild med den og bruger den både til hverdag og fest! Den findes desuden i 3 forskellige udgaver og jeg tror jeg skal kigge lidt nærmere på de andre, for det her er virkelig et lækkert produkt, med utal af anvendelses muligheder.

Bobbi Brown Long-Wear Weightless Foundation SPF15  350 kr. 
Personligt er jeg meget meget kræsen når det kommer til foundation, jeg kan nemlig ikke lide følelsen af at huden ikke kan ånde og følelsen af at have en maske på, som visse foundation desværre giver. Denne fra Bobbi Brown har virkelig vundet min kærlighed, den har den endnu bedste holdbarhed jeg har oplevet, giver fuld dækning af alt fra urenheder, pigmenter og eksem, som jeg til tider døjer med. Huden kan trække vejret under den. Den giver en ensartet mat effekt, præcis som jeg kan lide det.
Foundationen er rigtig nem at arbejde med, både med pensel og beautyblender, som jeg selv bruger. Foundationen er desuden vandfast og modstår, sved, tårer og varme. Et ekstra plus for mig som døjer voldsomt meget med pollenallergi, hvor øjnene altid løber i vand.

BOBBI BROWN MAKEUP

Bobbi Brown Eye Opening Mascara 240 kr.
Mascara er mit fortrukne beauty produkt et produkt jeg bruger hver dag, alene og sammen med andet make up. Denne mascara fra Bobbi Brown giver smukke intense vipper med masser af fylde og har som navnet antyder en øjenåbnende effekt. Mascaren har et stort børste hoved som er med til at bue vipperne. Det bedste af det hele er at den er nem at fjerne, og kan fjernes blot med varmt vand.

Jeg vil på jagt efter en vandfast mascara til sommerferien, som venter lige om hjørnet og håber lidt at denne eye opening findes i en vandfastudgave.

BOBBI BROWN MAKEUP

Jeg er så tilfreds med Bobbi Brown produkterne og ved med sikkerhed at det er et mærke jeg skal udforske lidt mere. For her er der fokus på kvalitet hele vejen igennem, i alt fra den fine minimalistiske emballage til selve produktet, som var langt over min forventning . Min ønskeseddel (jeg bliver jo snart 30 ….. ) er i hvertfald opdateret med Bobbi Brown make up.

Har i prøvet Bobbi Browns make up produkter og hvad synes i om dem?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.