FOOD,  GIVEAWAY

KOLDSKÅL SOMMERENS NEMMESTE OG LÆKRESTE DESSERT


KOLDSKÅL

Koldskål, en let og lækker sommerdessert!

Koldskål er ikke bare koldskål, herhjemme er vi faktisk ret uenige om et par ting når det kommer til koldskål. Er det et hovedmåltid, en snack eller dessert? Sonni mener det er aftensmad, jeg mener det er dessert eller eftermiddagssnack. Når jeg har tid laver jeg selv koldskålen fra bunden, det kræver egenlig ikke så meget. Men det er meget lettere og til tider billigere at købe den færdig, jeg vil have den orange fra Arla, Sonni vil have den gule Kløver som ikke står på køl.

Kammerjunkerne er vi trods alt enige om de skal være fra Karen Volf. Jeg har prøvet at bage kammerjunkerne selv, men jeg kan ligeså godt erkende at jeg ikke kan gøre det halvt så godt som Karen Volf, så hvorfor ikke bare lade hende om det? Jeg fortrækker personligt mini udgaven, Sonni de orginale i den blå pose og Clara spiser dem alle med stor velbehag.

KOLDSKÅL

VIND KAMMERJUNKER TIL DIN KOLDSKÅL FRA KAREN VOLF

På min Instagram @Liselottea, kan i lige nu vinde en kasse fyldt med kammerjunker fra Karen Volf (Orginale, Økologiske, fuldkorn og mini) + den fineste limited edition metaldåse, til at opbevare dem i – den er både smart og pæn at have på bordet. Klik her for at deltage! Vinderen findes på fredag, held og lykke!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk