Follow:
BEAUTY

GLISS SUPREME LENGTH EN SERIE TIL LANGT HÅR


GLISS SUPREME LENGTH

Gliss Supreme Length en serie til langt hår – undgå klipning, med de rette hårprodukter!

Jeg har den seneste tid testet hårprodukter fra Gliss, et noget mere budgetvenligt shampoomærke end det jeg normal bruger (Se hvilket mærke jeg normalt bruger i indlægget her). Gliss, som er en del af Schwarzkopf har netop lanceret en ny serie specielt egent til os med langt hår, i den fineste pink emballage, som man ikke andet end kan elske. Serien reparerer beskadiget hår samt reducerer spaltede spidser med op til 95 % og så dufter den himmelsk. Personlig vælger jeg ofte mine beautyprodukter ud fra duft – jeg er nemlig meget kræsen her.

Serien hedder Gliss Supreme Length og kan bl.a. købes hos Matas, Bilka, Føtex og hos Normal til priser hvor vi alle kan være med.

GLISS SUPREME LENGTH

GLISS SUPREME LENGTH SHAMPOO, 250 ml. (Pris: 35,95 kr.)
En rensende og dejlig skumende shampoo med indholdmikro-reparerende lipider, som udfylder huller i hårstråene.
Gliss produkterne forhandles bl.a. i Matas butikkerne landet over.

GLISS SUPREME LENGTH CONDITIONER, 250 ml. (Pris: 35,95 kr.)
Mit hår fungere simpelthen ikke uden balsam, selvom jeg har fint skandinavisk hår, filtre helt vildt og er umuligt at rede igennem. Denne balsam fra Gliss gør håret silkeblødt og ikke mindst nemt at arbejde med. Jeg er kæmpe fan og igen, kan jeg rose produktet for den fantastiske duft og smukke udseende!


GLISS SUPREME LENGTH INTENSIVELY REPAIRING MASK , 300 ml. (Pris:49,95)
Husker du at bruge en hårkur? Jeg bruger hårkur min. en gang om ugen og hvis jeg husker det, putter jeg det i tørt hår, sætter det op i en knold og ordner praktiske ting mens den sidder i i 30-45 min. det gør virkelig underværker for mit hår og mine tørre spidser elsker det. Masken kan self. også anvendes i badet enten som erstatning for balsam eller efter brug af balsam.

GLISS SUPREME LENGTH

GLISS SUPREME LENGTH EXPRESS REPAIR BALSAM, 200 ml. (Pris:39,95)Denne lille vidunder spray bruger jeg dagligt, det er nemlig guf for håret og skal ikke skyldes ud. Den er genial til strithår om morgenen, og jeg har endda også brugt den på Clara, hun elsker at få spray i håret. (Eller rettere sagt, så elsker hun at gøre og  bruge det samme som mig)Jeg bruger den tit op aftenen, når jeg har sat mit hår op i en knold og lader det sidde natten over, så vågner jeg med de fineste bølger.

Er i tilhænger af et bestemt shampoo brand, eller kaster i jer ind i mellem også ud i nye produkter i forskellige prisklasser?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Eline Tychsen

    Jeg veksler mellem et par stykker – deribland Gliss, synes de laver nogle lækre produkter 😀
    Og søde, hold nu op dine billeder er så helt igennem geniale! ELSKER!!!!!!

    20. juni 2018 at 20:29
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.