BEAUTY

GOODIEBOX HI AND BYE – SKØNNE SOMMERPRODUKTER


GOODIEBOX HI AND BYE
GOODIEBOX HI AND BYE
KØB DIN EGEN BOKS HER TIL 169 KR. (VÆRDI 582 KR.)

Denne måneds Goodiebox Hi and bye, er en af de bedste jeg har modtaget længe. Temaet er egentlig ret smart, vi siger hej til varme sommerdage uden for meget make up og farvel til den fede creme og tunge make up.  Derfor er denne boks også fyldt med lækre produkter, som kan give os et skønt lækkert naturligt sommer look. Boksen er lavet i flere udgaver og jeg har fået en med følgende indhold:

CLEAN, Lovegrass Eau de Parfum
Min favorit parfume, denne har allerede været i boksen før og jeg må indrømme jeg ikke får brugt de små prøver, så den kunne jeg godt have været for uden.
I kan læse mit indlæg Clean Lovegrass parfume, forfriskende let forårsdufthvis i vil læse mere om parfumen.

ZIAJA, Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste (Fullsize)
Ziaja kender jeg ikke meget til, jeg ser det lidt som et discount produkt og tror også det er derfor interessen ikke har været så stor? Masken er en dybderensende maske og jeg tænker helt sikkert jeg må give den en chance.

ILSE JACOBSEN, Sea Buckthorn Body Lotion & ILSE JACOBSEN, Body Shampoo
Ilse Jacobsens produkter, har jeg længe gerne ville prøve og i denne boks er der hele to forskellige til kroppen. YES!

PAESE, Diamond Eyeshadow (Fullsize)
Super fin lyserød øjenskygge, jeg tænker at bruge den som blush/highlighter da jeg ikke er god til lyserøde øjne (De minder mig om min allergi) Jeg glæder mig til at lege med den!

BIORÉ, Cheetah Deep Cleansing Pore Strips (Fullsize)
Jeg døjer desværre meget med hudorme på næsen og har prøvet flere af disse strips, som ikke gjorde en forskel – Jeg vil dog give dem et forsøg, og så er de jo i den fineste emaballage!

GARNIER, Micellar Cleansing Water
Endnu et af mine favorit produkter, i fin rejsestørrelse. Jeg er vild med Micellar water, som gør renserutinen hurtigere og lettere!

LØWÉN, Beyond – Volume & Curl Mascara (Fullsize)
LØWÉN et mærke jeg længe gerne har ville prøve – jeg har set dem flere steder på Instagram og jeg glæder mig til at prøve den, den skulle give masser af Volume samtidig med et naturligt look.

GOODIEBOX HI AND BYE

KØB DIN EGEN BOKS HER TIL 169 KR. (VÆRDI 582 KR.)

Mine favoritprodukter er Ilse Jacobsens creme og showergel, i fine størrelser så de kan komme med på sommerferie, LØWÉN mascara og den fine øjenskygge.

Hvilket er dit favorit produkt fra denne måneds Goodiebox Hi and bye?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • Eline Tychsen

    Okay, den indeholder virkelig også nogle utrolig lækre produkter! Jeg ville ELSKE at prøve Ilse produkterne – de lyder virkelig gode, og så er indpakningen virkelig også fin!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.