Follow:
OUTFIT

SOMMER I DANMARK – VIN OG PIGEHYGGE PÅ BISTRO V

infront

TOP: INFRONT // SKIRT: VILA // BAG: SOYACONCPET// SHOES: SHOE BIZ // SUNNIES: CELINE // ØRERINGE: HVISK


Onsdag når den er bedst, i selskab med søde piger. 

Noget af det bedste ved at have bloggen, er helt sikkert de oplevelser, kampagner jeg har været en del af og ikke mindst de skønne bekendtskaber jeg har fået. Bekendtskaber, som er blevet til veninder, veninder som man kan snakke med alt om og som deler samme interesse for mode, fotografering, pæn mad osv…. Jeg mødte Eline gennem bloggen, for efterhånden et par år siden, vi har været trofaste følgesvende til div. arrangementer og begivenheder og nu flytter hun desværre til Silkeborg… Det bliver mærkeligt at skulle undvære hende!

Vi havde derfor lavet et meet up, på Bistro V i Aalborg, hvor vi kunne sludre, grine og hygge – en form for afskedsmiddag. Skønne Linda joinede os selvfølgelig. Vores bekendtskab startede for mange mange år siden, men det er først inden for det sidste år vi er blevet tætte. Jeg har endda været så heldig at opleve Ystad med Lindaen tur jeg er så taknemlig for og en tur, som jeg aldrig vil glemme. På Bistro V, spiste vi selvfølgelig en burger, efterfulgt af dessert og vin. Jeg nød virkelig at aftensolen var så varm og selv kl. 22.30 da jeg kørte mod Aabybro stod termometeret på 27 grader.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

infront

Off shoulder fra Infront og fineste stråtaske fra Soyaconcept

Jeg var hoppet i off shuolder top fra Danske Infront, måske en anelse varmt i 30 grader, da den har lange ærmer. Men oplagt til de knap så lune sommeraftener. Jeg elsker den virkelig og har et eller andet for off sholder toppe og kjoler, jeg synes det er super feminint.

Jeg er vild med at bruge stråtasker i dagligdagen, de kan rumme så meget – jeg kom direkte fra arbejde og havde derfor make-up med i tasken, skiftesko og self. vand.

 

infront

Tiden flyver afsted lige nu og jeg kan slet ikke følge med, jeg kan virkelig ikke forstå at jeg har sommerferie om 14 dage og at jeg endnu ikke ved om vi skal til Italien. Det hele afhænger af Clara, som skal til kontrol d. 10. juni. I kan læse mere om hendes ulykke i indlægget: Højt humør og brækket ben – Hjælp fra Salvequick” 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Hvor lyder det hyggeligt, det er også altid super hyggeligt på Bistro V :).

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  29. juni 2018 at 14:54
 • Reply Eline Tychsen

  Årh søde <3 Jeg kommer virkelig til at savne dig! Heldigvis slipper du ikke for mig <3 😉 For dig kan jeg ikke undvære i mit liv! Og hallo, hvor blev billederne overdrevet gode #bombshell. TAK for dig søde Lise <3

  30. juni 2018 at 16:20
 • Reply Mama Brown

  Det var en super hyggelig aften! Jeg under Jer Italien – og håber på en god nyhed med bettepigens ben! 🙂

  1. juli 2018 at 20:49
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.