BEAUTY

Madison Professional hårbørster med vildsvinehår

Madison Professional forhandles hos Billigvoks.dk

Efter min graviditet har jeg fået det tyndeste hår og hvis jeg sætter det op, kan jeg føle mig halvskaldet. Jeg har spist div. kosttilskud for at få håret til vokse og komme tilbage, men det har desværre ikke hjulpet meget.

Jeg har fået lov til at teste de forskellige Madison Professional hårbørster, som et et kæmpe hit bl.a. frisører og stylister, da de under redningen massere hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen, hvilket øger hårets vækst.

Madison Brush Company er faktisk en familie ejet virksomhed, som specialisere sig i håndlavede børster, som massere hovedbunden når den bruges, det er simpelthen så lækkert. Madison Professional blev etableret i en lille by i Korea i 1951, med filosofien om at producere hårbørster, der kan anvendes af hele familien og som gør noget godt for dit hår og din hovedbund. Nu forhandles de lækre børster over hele verden og er som sagt et hit i beauty branchen.

Soft Detangling 180 kr.:
Denne børste minder lidt om de populære Wet brushes fra H.H. Simonsene. Børsten her kan nemlig anvendes i både vådt og tørt hår og er nem at arbejde med. Børsten sikrer en meget behagelig udredning af selv det mest  filtrede hår (mit) og efterlader det blødt og lækkert.

Madison Professional

Madison Professional

Boar&Nylon 205 og 215 kr.:
Denne unikke børste fra Madison kommer i to forskellige størrelser, en til jer med mellemlange hår og en til os med lange hår. Den professionelle hårbørste er fremstillet af vildsvinehår og nylon, hvilket sikrer en blank og blødt resultat, da vildsvinehårene trækker ens naturlige olier ned gennem håret.

HyperFlex Boar 165 kr.
HyperFlex Boar Brush fra Madison Professional er en sjov fætter. De er så fleksibel og nem at arbejde med, da den følger hårets naturlige form. Den professionelle hårbørste glider nærmest gennem håret, samtidig med den stimulere hovedbunden og fremmer hårets vækst. Jeg har ikke prøvet børsten længe nok, til at sige om håret rent faktisk kommer til at vokse ved brug – men jeg giver hvertfald børsten et forsøg i håb om at få mit “før-jeg-blev-gravid-hår” tilbage.

Madison Professional

Madison Professional eksklusive hårbørster af højeste kvalitet.

Vil du også forkæle dit hår med en skøn børste, så kan jeg virkelig anbefale en af Madisons børster, de er alle unikke og fantastiske på hver deres måde. Min favorit er Boar&Nylon,  som jeg virkelig nyder at bruge

Børsterne forhandles hos Billigvoks.dk og er en oplagt gave til dig selv, eller en du holder af. Jeg vil hvertfald forære en af børsterne til min veninde som lige har fået en lille dreng, så hun trænger til lidt forkælelse.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk