FASHION

Min nye Noella taske, rummelig og lækker


 

Noella taske
Noella taske “Christel” – find den her 

Jeg elsker tasker og det skal helst være dyre designertasker. Men efter jeg har fået Clara og vi har købt hus, tager det altså noget længere tid at spare sammen til en designertaske og det hjælper bestemt ikke at priserne hos modehusene stiger og stiger….

Jeg har derfor længe været på udkig efter en rummelig taske, som kan rumme alle mine ting, vandflaske, make up, madpakke, telefon, lader, snacks, solbriller m.m. og stadig se pæn ud selv om den er proppet. En taske som ikke koster en halv arm og det har jeg fundet hos Noella. Min Noella taske model “Christel”, koster nemlig kun 499 kr. og findes i mange forskellige farver, jeg har den i den klassiske sorte og i en frisk rød, som i også snart får at se.

Noella taske

Tasken har 3 rum, et stort, et mellem og et lille. Efter jeg har fået en taske med mange rum i, kan jeg virkelig mærke, at det er noget jeg har manglet. De 3 rum gør det nemlig lettere for mig at finde min telefon, pung, nøgler osv. Mine fine Noella taske, forhandles på deres egen hjemmeside og hos Miinto.dk som jeg altid fortrækker at handle ved, da den støtter små butikker over hele landet.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.