FASHION,  Outfit

GUL KJOLE OG LÆKKER BRUNCH HOS MUSIKKENS SPISEHUS

  MUSIKKENS SPISEHUS

Søndag når den er bedst ….

Jeg elsker langsomme søndage og hvad er bedre end at starte søndagen med en omgang brunch. I forrige søndags mødtes jeg med Linda til Brunch, bobler, venindesnak og udsigt over Limfjorden på Musikkens spisehus. Vi fik vendt hele verdens situationen, hygget, grint og self. knipset en hulens masse billeder.
Det var mit første besøg hos Musikkens spisehus, men absolut ikke mit sidste – her er betjeningen, maden og ikke mindst udsigten i top. Musikkens spisehus har både inde og ude servering, så der er rig mulighed for at nyde godt af den danske sommer, som i år har valgt at vise sig fra sin bedste side.

MUSIKKENS SPISEHUS

Aalborgs måske bedste brunch?’

Brunch hos Musikkens spisehus er uden tvivl en af de bedste brunch jeg har fået. Brunch i Aalborg har længe været det sammen næsten uanset hvor du gik hen. Men det sidste års tid er der kommet mange spændende brunches på menukortene rundt omkring. Brunchen hos Musikkens spisehus er udover at være pæn og indbydende også virkelig lækker og indeholdte alt fra frisk laks, syrlig frugtsalat, ost, pølser, æg, bacon hjemmelavet nutella, vafler og meget meget mere. Der er noget for en hver smag og udsigten udover Aalborg Havn er helt fantastisk, et oplagt sted at hive veninderne, kæresten eller familien med hen.

MUSIKKENS SPISEHUS

KJOLE: VILA // SANDALER: DIN SKO // TASKE: NOELLA //

Jeg var hoppet i min smukke kjole fra Vila, som flere af jer har vist stor interesse for på Instagram – Kjolen er købt hos min lokale Vila butik, Vila Bispensgade, som i kan læse om i indlægget:PRE-OPENING AF VILA BUTIK I AALBORG –  SPAR 25 % PÅ ALT Tasken er også ny, den er fra Noella og kan rumme ufattelig mange ting, den er virkelig gået hen og blevet en favorit.

Jeg elsker trenden med lange kjoler, det er helt perfekt til både arbejde og hverdag –

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk