BEAUTY

VIND SKØNNE NIVEA PRODUKTER OG BILLETTER TIL WORKSHOP MED NICCI WELSH


NIVEA lancerer nu en ny MicellAIR serie, der gør rense-rutinen lettere end nogensinde før, jeg kan ligeså godt indrømme at jeg hader at tage make up af om aftenen, selvom jeg elsker et rent ansigt og ikke mindst en ren hovedpude. Derfor er jeg også ret glad for Micellar water, som gør rensningen meget lettere.

NIVEA MicellAIR Sensitive Water (59,95 kr.) Simpelthen det nemmeste renseprodukt på markedet – påføres en vatrondel og alle former for make up fjernes uden problemer. En nem og hurtig løsning.

NIVEA MicellAIR 3 IN 1 Wipes (49,95 kr) er nemme at have med på farten og et musthave i festival/ferietasken. Servietterne er nemlig gode til at fjerne al slags make up og snavs og fungere endda til vandfast make up. Whats not to like?

NIVEA MicellAIR Eye Make-up Remover (59,95 kr.) Er det oplagte valg hvis du er til en blidt men samtidig effetiv rensning. Den er beriget med hyaluron, som giver fugt og pleje til vipperne og det skånsomme område omkring øjnene. Gelen er nem at arbejde med og samtidig kølig. Jeg er fan!

NIVEA Daily Essentials Double Eye Make-up Remover (59,95 kr.) Den vildest øjenmake up fjerner jeg har prøvet. Den opløser hurtigt og grundigt alt fra alm. til vandfastmascara, helt uden at gnide og bedst af det hele, så efterlader den ikke den trælse fedtet hinde over huden, som gør at man nærmest ikke kan se efter en afrensning.

NIVEA

Vind Nivea produkter og en workshop med Nicci Welsh 

Har i hørt om #NIVEAPillowChallenge? En konkurrence på Instagram, hvor det er muligt at vinde lækre Nivea produkter og workshop med makupguruen Nicci Welsh. Nicci Welsh og Nivea har sammen udviklet #NIVEAPillowChallenge, en konkurrence vi alle kan være med i nemt og enkelt.

For at deltage i konkurrencen skal du blot:

  1. Fjerne din makeup og rense huden grundigt om aftenen inden du går i seng
  2. Tage et billede af dig selv og din rene hovedpuder dagen efter når du vågner.
  3. Poste billedet på Instagram og bruge #NIVEAPillowChallenge

Så er du automatisk med i lodtrækningen om lækre produkter fra Nivea og en workshop for dig og din veninde hos Nicci Welsh.
Der trækkes en vinder hver mandag, frem til uge 37 –  som modtager en kasse med lækre Nivea produkter og den fine pude som er designet af Nicci. Til sidst findes der 10 heldige vinder som får muligheden for at møde Nicci til en fed workshop! (Det er virkelig en fed præmie!!)

“En ren hud, er en frisk og sund hud” Citat Nicci Welsh!

Vinderne kontaktes direkte og husk konkurrencen løber frem til uge 37 – Held og lykke piger!

/ Liselotte

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk