INTERIOR,  LIFESTYLE

Goal-Setter skal hjælpe mig med at nå mine mål og udleve mine drømme


Goal-Setter
PERSONLIG KALENDER FRA GOAL-SETTER – DESIGN DIN EGEN HER

Jeg har altid 10.000 ideer og planer i mit hoved, men jeg må indrømme jeg ikke altid er så god til at fuldføre dem…. Det stresser mig helt vild – Ja, jeg er en af dem som ville ønske at døgnet var et par timer længere, arbejdsdagene korter og fritiden større.

Jeg er måske også lidt af et liste menneske, jeg lister alt fra indkøb, ugens planer, blogopgaver, rengøringsprojkter osv. osv… Jeg brainstormer alt både i hovedet og på papir, lige nu brainstormes min 30 års fødselsdag som er lige om hjørnet (20.oktober) Jeg kan ikke finde ud af om jeg skal holde en kæmpe fest eller om det skal være mere intimt?

For at få ro i mit hovede og danne et større og mere overskueligt overblik over mine tanker, ideer og mål, har jeg bestilt mig en personlig Goal-Setter kalender på 1 meter x 1 meter, som skal hænge på mit nye kontor (Når vi engang kommer på plads i huset)….. Den store Goal-Setter kalenderen skal bruges til at sætte mål og til at opnå den – fordelen ved kalenderes størrelse er helt sikkert at jeg bliver mindet om mine mål hver gang jeg ser den. Min iPhone er fyldt med noter, mål og drømme – men må indrømme jeg er dårlig til at tage den frem og gøre noget ved det.

Jeg har selv designet min kalender, med et billede jeg tog på en ferie i New York, en af mine bedste ferie nogensinde. Billedet her minder mig om oplevelser, kærlighed, kærestetid, drømme og om at leve i nuet. Jeg vil rigtig gerne have flere oplevelser, ud og opleve verden, med min familie.

Hos Goal-Setter kan du lave din hel personlige kalender, om du vil have et vild design med en pink flamingo med glitter, eller om du vil have en grøn med natur og ro, er helt op til dig – Goal-Setter har nemlig et design værktøj og ikke mindst en stor billedebank, som man kan benytte sig af.

Goal-Setter

Mine mål:
– Jeg skal være mindre perfektionistisk på mine sociale medier
– Jeg skal blive bedre til at prioritere min tid
– Jeg skal rejse og opleve mere
– Jeg skal lære at elske mit spejlbillede

Jeg glæder mig til kalenderen får sin faste plads og skal nok dele det med jer, når vi når der til.

I kan designe jeres egen kalender HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

 • Carla Mickelborg

  Hey sødeste – hvor er det bare fedt at se hvordan du arbejder med dig selv, og ikke bare stiller dig tilfreds med ikke at nå de ting, som virkelig betyder noget for dig.

  Et godt tip til når du kommer i gang med at skulle klistre billeder op af dine mål og ønsker er, at finde ind til følelsen og værdien i det du ønsker dig.

  Hvorfor er det fx. vigtigt for dig at være mindre perfektionistisk?

  Er det forsi du så kan lege mere med udtrykket?
  Føle dig tilfreds?
  Føle dig fri til at være dig uden at skulle være perfekt?

  – det er billeder af denne slags følelser du skal hænge op. For når vi fokuserer på det vi IKKE vil, så fokuserer vi faktisk stadig på det:) Ligesom at man jo faktisk tænker på en elefant, når man har fået at vide at man ikke må tænke på en elefant:)

  Håber det giver mening! Ellers kan jeg anbefale dig at komme med til vores næste workshop d. 29. juli hos mig på Nørrebro❤️ Du kan læse om den ved at søge på google: carlachloe workshop ?

  God dag og fornøjelse med at nå dine sande mål fremover❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk