Follow:
BEAUTY GIVEAWAY

VIND ET HALVTÅRS FORBRUG AF INTIMPLEJE FRA VIVAG


Vivag

Sommeren er over os, måske er du en af dem, som elsker festivaller, charterferier, campingferier, hyggelige dage på stranden med veninderne?  Uanset hvilken type ferie du er til, er det vigtigt at de gode hygiejnevaner tages med… Her i blandt intimpleje!

Mit fortrukne mærke indenfor intimpleje er Vivag og jeg er super glad for at jeg kan forkæle en af jer med et halvtårsforbrug af Vivag intimpleje + et lækkert lyserødt badehåndklæde, lige til at smide i strandtasken.

Vivag er en serie af intimplejeprodukter tilpasset den intime zone. Vivags produkter har nemlig en lav pH-værdi på cirka 4, som er tilpasset vores intimområde, og de fleste af dem indeholder også mælkesyre, som er med til at bevare den naturlige balance. Serien er mild og skånsom og helt uden parfume, farvestoffer og parabener, og så er Vivag deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

DU KAN VINDE:

5 pakker Vivag intimservietter:
Smart lille pakke med intimservietter, som du nemt kan have med i tasken, når du er på farten. Intimservietterne har en lav pH-værdi på 4,5 og indeholder mælkesyre. De er uden parfume, parabener og farvestoffer og rengøre let den følsomme hud i underlivet hurtigt og enkelt. Servietterne har oven i købet en smart åbne-lukke mekanisme sikrer, at vådservietterne holder sig friske og fugtige. Jeg er selv kæmpe fan af disse under vores renovation af huset, hvor jeg ikke kan komme i bad så tit som jeg plejer!

3 stk. Vivag instimsæbe:
Vivag intimsæbe har en lav pH-værdi på 4, som er med til at beskytte mod irritation og udtørring af huden. Sæben indeholder mælkesyre, som er med til at bevare den naturlige balance i underlivet. Produktet har en blød konsistens, som gør den nem at skylle af.

Lyserød Vivag håndklæde:
Det blødeste badehåndklæde i den skønneste lyserøde farve.

 

 

Jeg glæder mig til at forkæle en af jer med denne skønne sommerpakke. Alt i skal gøre, er at smutte over på min Instagramprofil @Liselottea, hvor konkurrencen finder sted. Vinderen findes allerede nu på søndag (15.07-18)! HELD OG LYKKE!

Et lille tip…..
Jeg bruger også min Vivag intimsæbe, når jeg renser mine make up børster – det er yderst skånsomt mod penslerne og de bliver helt rene og lækre.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.