TRAVEL

JEG HAR PAKKET MIN BIKINI – NU REJSER VI PÅ SOMMERFERIE!BIKINI FRA YNDLINGS HUNKEMÖLLER – SHOP DIT BADETØJ HER

Hold nu op, hvor har jeg glædet mig til i dag hvor jeg går på sommerferie i 3 uger. Det er så tiltrængt efter at have boet i byggekaos og rod siden marts måned. Vi skal til Italien i år, og jeg glæder mig til sol, varme, kold hvidvin, pizza og masser af familiehygge.  Vi har for første gang ikke bestilt et sted, hvor vi skal være – det skyldes Clara var så uheldig at brække benet, og det var uvist om hun nåede få gipsen af inden vores ferie. Jeg er derfor lidt spændt på hvor pokker vi ender – en ting er sikkert, det bliver omkring Gardersøen, som er Sonnis fortrukne feriested.

Jeg har klikket en ny fin bikini hjem til min ferie. Normalt er jeg mest til sort badetøj, men den fine mørkeblå farve med guld detaljer, blev jeg forelsket i med det samme. Bikinien er på tilbud lige nu,  sammen med en masse andet lækkert badetøj og strandtilbehør, som gør ferien og turen til stranden lidt sjovere.

 

Jeg er efter jeg er blevet mor ikke så glad for at hoppe i badetøj og har længe fortrukket en fin badedragt, dem er der heldigvis også mange pæne af på markedet – jeg gider bare ikke komme hjem med en helt hvid mave og prøver derfor i år en bikini. Til at have udover bikinien, når jeg skal til og fra poolen og op og spise frokost, har jeg bestilt den fineste lette tunika, som jeg er sikker på jeg nærmest kommer til at bo i på ferien.

LÆS OGSÅ: YSTAD SALTSJÖBAD OG HUNKEMÖLLER BADEDRAGT

Jeg har for første gang i mange år ikke planlagt en masse indlæg til bloggen, jeg har simpelthen ikke haft tid – så bloggen kommer også til at holde mere eller mindre ferie. Men i kan som altid finde mig på Instagram @Liselottea – hvor jeg vil dele billeder fra vores tur til Italien.

Har i spændende ferieplaner i år?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

  • Camilla

    Sikke en fin bikini! Ville ikke have noget imod at iføre mig den, hvis jeg skulle mod varmere himmelstrøg i år. Årets sommerferie for mig kommer dog til at stå på 3 ugers roadtrip og teltferie i Canada, så jeg kommer i stedet til at pakke vandrestøvlerne og den varme sweater (:

  • Jenni

    Virkelig fin bikini søde! Håber I får en skøn ferie. Italien lyder bestemt ikke dårligt. Ingen overdrevne spændende ferieplaner denne sommer for mig desværre. Det må ha været min uge i Danmark i sidste måned, og så glæder jeg mig til mine forældre kommer her over og besøger mig i næste måned 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.