BEAUTY,  GIVEAWAY

GIVEAWAY – VIND BIODERMA TRAVEL KIT (3 VINDERE)


Bioderma travel kit

Bioderma travel kit
VIND BIODERMA TRAVEL KIT

Jeg har fået lov til at forkæle 3 af jer, med et virkelig lækkert travel kit fra et af mine yndlings beauty brands Bioderma. Bioderma laver efter min mening de bedste renseprodukter, jeg har brugt deres Sensibio H2O rens i, jeg ved ikke hvor mange år efterhånden – den er og bliver en vinder på min badeværelseshylde.

Bioderma kom i handlen hos de danske apoteker i 2015, til stor glæde for mig, som altid tømte hylden på mine årlige ferier til Syd Frankrig. Men nu til det, som det hele drejer sig om. Det er jo jer, som skal forkæles og hele 3 skønne læsere har nemlig mulighed for at få fingrene i et af de lækre travel kit..

Den lækre Bioderma travel kit 
indeholder følgende:

 • 1x Lille Travel Size toilettaske
  Gennemsigtige tasker er det hotteste lige nu, så hvorfor ikke også have en gennemsigtig toilettaske, hvor du nemt kan finde dine beautyprodukter?
 • 1 x Sensibio H2O i en perfekt 100 ml rejsestørrelse, så du altid nemt og effektivt kan fjerne din makeup og rense huden – uanset hvor du befinder dig.
 • 1 x Lille vatrondelholder,
  En smart lille holder til dine vatroundeller, der sammen med Sensibio H2O udgør det perfekte makkerpar til at rense, opfriske og gennemfugte huden på farten – jeg er helt vild med den, da jeg altid har mine vatroundeller til at flyde rundt mellem mine andre beautysager!
 • 1 stk. Sensibio Eye Contour Gel
  En let og cremet øjencreme med indhold af koffein, der øjeblikkeligt lindrer huden omkring øjnene og hjælper med at modvirke poser under øjnene, som bl.a. kan opstå af mangel på søvn…. Jeg skulle helt sikkert have kendt til denne da Clara var mindre!
 • 1 stk. Atoderm Restorative Lip Balm:
  En lækker genopbyggende og ikke mindst nærende læbebalm til tørre, sprukne og beskadigede læber. Den lette Lip Balm indeholder bl.a. Avocadoolie og sheasmør – mmh.. Siger jeg bare!
  Et must have i tasken, så du altid har kysseklare og pæne læber!

Bioderma travel kit


Sådan deltager du:

Konkurrencen finder sted på min Instagram profil: @Liselottea, så skynd dig at hoppe derover og deltag i konkurrencen om 1 af de 3 skønne sommerpakker, sponsoreret af Bioderma!

LÆS OGSÅ.: MY SKIN-CARE ROUTINES: BIODERMA SEBIUM

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.