LIFESTYLE

HER FÅR I 10 FRISKE OG SOMMERLIGE FACTS OM MIG

sommerlige facts
KJOLE: GINA TRICOT // ØRERINGE: HVISK // UR: DANIEL WELLINGTON (Spar 15 % med koden liselotta)

Det er efterhånden længe siden jeg har lavet en af de her 10-ting-om-mig indlæg. Jeg nyder selv at læse dem hos andre, det er en god måde at lære personen bag skærmen bedre at kende på… Jeg vil derfor dele 10 sommerlige facts om mig i dette indlæg:

  • 10 ting jeg elsker ved/om sommeren
  • Jeg elsker en kold Frappuchino fra Starbucks, næsten ligeså meget som jeg elsker chailatte, om efteråret Mmhh…
  • Jeg er ikke fan af havvand og fortrækker til hver en tid at bade i en pool.
  •  Jeg elsker vandmelon og danske jordbær og spiser det nærmest dagligt om sommeren
  • Luftige kjoler er min favoritbeklædning
  • Jeg bor i mine Birkenstock sandaler hele sommeren og bruger dem til fine kjoler og slidte jeans!
  • Jeg elsker kold hvidvin eller frisk mojito en lun sommeraften
  • Jeg elsker solbriller og har en hel samling, i år bruger jeg dog kun mine Celine, da resten er i en eller anden flyttekasse
  • Jeg kunne ikke forstille mig en sommer uden en udenlandsrejse (I år er vi i Italien)
  • Aftenture i det danske land elsker jeg, hvad enten det er solnedgangen på stranden eller en ishytte et sted, er for mig lige meget!

Koldskål er min yndlings sommerdessert – Det kan i læse om i indlægget:
KOLDSKÅL SOMMERENS NEMMESTE OG LÆKRESTE DESSERT

Jeg håber i nyder sommeren ligeså meget som jeg gør, hernede i skønne Italien, som jeg skriver længere oppe kan jeg slet ikke forstille mig en sommer uden en udenlandsrejse. Selvom vejret i Danmark har været helt igennem fantastisk i år og et sommerhus ved stranden ville have været lækkert. Er der altså et eller andet lækkert ved at rejse ud, opleve nye kulture, besøge skønne byer, lækre sandstrande og spise delikatesser fra landet man nu besøger. Italien byder jo på pizza, pasta og vin i lange baner og jeg vil nyde hver en tår, hver en bid og hvert et sekund, for 14 dage syd på går virkelig stærkt!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk