Follow:
FASHION

SOYACONCEPT STRANDTASKE – DEN PERFEKTE SOMMERTASKE

SOYACONCEPT STRANDTASKE

SOYACONCEPT STRANDTASKE / KØBES HER

Jeg er hjemme fra Italien og er simpelthen så træt efter et par gode uger i syden. Jeg er glad for jeg har en uges ferie mere, er jeg den eneste som har brug for ferie oven på ferie?

Jeg elsker virkelig trenden med stråtasker, jeg bruger dem selv til daglig da de kan rumme alt jeg behøver – min pung, solbriller, vand, make up, mit kamera og/eller computer. Udover at de er praktiske er de også yderst feminine og passer perfekt til løse sommerkjoler og små sandaler.  Se bl.a. hvordan jeg styler tasken i indlægget: Sommer i Danmark, vin og tøsehygge!

De fine stråtasker findes i et utal af fede designs og prisklasser. Denne Soyaconcept strandtaske koster kun 199 kr. og har udover de fine hanke også en lang strop, så den kan bruges som crossbody, virkelig smart! Tasken kan bl.a. købes HER 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Lille My

    Hvor er den lækker 🙂

    30. juli 2018 at 9:11
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.