FASHION,  Outfit

AFTEN I ITALIEN I NY KJOLE FRA HAGEN OF DENMARK


HAGEN OF DENMARK
KJOLE: HAGEN OF DENMARK // TASKE: BECKSÖNDERGAARD // SANDALER: NONAME

Lazise, den dejlige Italienske by, som vi boede i under vores ferie i Italien er fyldt med små hyggelige gader, unikke butikker med italienske specialiteter, souveniers, italienske sko (se bare mine nye fluffy feet, som jeg fandt hos den skønneste skobutik), isbarer og ikke mindst lækre restauranter. Fik jeg nogensinde nævnt at jeg elsker Italiensk mad? Dem af jer, som følger mig på Instagram (Liselottea)  har nok gættet det med alle de italienske retter jeg delte på min story…

Italien er bare så skønt og jeg elsker at tilbringe mine sommerferier der med min familie og jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal afsted. Jeg rejser allerede på ferie igen til oktober, og jeg glæder mig til at fortælle jer mere om det – for det bliver lidt “vildt”, jeg er hvertfald selv helt oppe at køre over det!

HAGEN OF DENMARK

Der var mange af jer, som var vilde med min kjole fra Hagen of Denmark, da jeg viste den frem på Instagram og det forstår jeg godt, for den er virkelig fin og koster kun 200 kr. (find kjolen her) Jeg både elsker farven printet og det feminine look som off shoulder snittet giver, og ja jeg indrømme de lange ærmer var måske en smule for meget i 40 grader. Men fin er den, og jeg er ikke i tvivl om at den bliver brugt flittigt herhjemme hen over sensommeren.
Tasken har i også rost en del, den er fra Becksöndergaard og er virkelig blevet en favorit, den er perfekt rummelig som hverdagstaske og den kan rumme alle mine nødvendigheder + en ipad, super praktisk på farten og lækker i designet – modellen hedder “Mara” og findes udover det lækre slangeskindslook også i ruskind i et utal af skønne farver.

LÆS OGSÅ: Becksöndergaard ruskindstaske  – En ny taske til samlingen!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk