FASHION

ØKO-TEX BASIC UNDERTØJ FRA EASY UNDERWEAR + RABATKODE


 

Easy Underwear

LULU’S DRAWER – EASY UNDERWEAR

Jeg har fået en pakke med skønt basic undertøj ind af døre. Jeg elsker nyt undertøj og sættet her er en del anderledes end hvad jeg normalt ville købe, jeg plejer nemlig købe bh med bøjle, men har længe ønsket mig lækkert basic undertøj, som jeg bl.a. kan bruge under sommerens lette kjoler med dyb udskæring.

Mit nye sæt fra Lulu’s Drawer er super fint, og feminint trods det er basic – sættet her har nemlig de fineste bløde blonder og jeg er helt solgt i det. Jeg forsøger generelt at købe mere basic og mere kvalitet, for at optimere min garderobe og for at sikre mig at de forskellige styles kan anvendes på mange forskellige måder og ikke mindst holde flere sæsoner.

Easy Underwear

Det fine sæt fra Lulu’s Drawer forhandles hos Easy Underwear, som er en hjemmeside som satser på lækkert basic – de lægger vægt på kvalitet frem for logoer og ser en stor værdi i at deres produkter er Øko-tex certificeret (produkter uden skadelige kemikalier) Jeg har tidligere skrevet lidt om Øko-Tex og de skrappe krav der stilles til indholdet af kemiske stoffer i tekstiler, i kan finde indlægget her: “LauRie anvender ingen sundhedsskadelige kemikalier i deres produktion”.
Jeg synes personligt at det er fedt at flere og flere firmaer går op i, ikke at anvende sundhedsskadelige stoffer i de tekstiler, som vi skal gå med på kroppen hver dag. Hos Easy Underwear er alle produkter produceret af Øko-Tex certificerede leverandører og du er derfor 100 % sikker på at du ikke køber basic, som kan være skadelig for din sundhed og krop når du handler det.

Easy Underwear

Easy Underwear

Basic behøver ikke være kedeligt!

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, som giver 20% på alt hos Easy-Underwear – brug blot koden: “Liselotte” og få råd til lidt ekstra når du shopper. Find dit basic lingerie lige her! 

Elsker i også lækkert basic undertøj?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.