BEAUTY

Australian Bodycare skånsomme produkter til hele familien


Australian Bodycare, et mærke jeg længe gerne ville prøve….. Australian Bodycares produkter er skabt for at hjælpe danskere til at få en sundere og pænere hud, samt afhjælpe med forskellige hudproblemer. Produkterne er egenet til hele familien, hvilket er et kæmpe plus for mig med en lille pige på 2 år, som vil alt det mor gør og bruge de samme produkter. Australian Bodycares produkter er dermatologisk testede og alle produkterne er milde og hudvenlige – også for personer med sensitiv hud.

Produkterne forhandels hos bl.a. Matas, apoteket og på Australian boycares egen hjemmeside, hvor du med koden “step25acb” spare 25 % på hele dit køb.

Face mask med Tea Tree Oil: 149 kr. for 100 ml.
Jeg kæmper med min hud for tiden, den er uren, trist og træls at se på og derfor glædede jeg mig over denne ansigtsmaske var i pakken fra Australian Body Care. Face masken er et multifunktionelt produkt, der renser og peeler huden med fine nøddeskaller og produktet kan  samtidig kan bruges som en dybderensende maske, der trækker urenheder op fra hudens porer. Den hjælper med at fjerne døde hudceller og andre urenheder, der kan tilstoppe porerne og danne hudorme, bumser og uren hud. Lyder det ikke fantastisk, jeg har kun prøvet masken et par gange, men er indtil videre ret tilfreds med den.

Body Scrub: 139 kr. for 200 ml.
Et af mine favorit produkter er uden tvivl bodyscrub, denne fra Australian Body Care er rigtig lækker, selvom duften ikke lige er mig. Scrubben anvendes i badet, på samme måde som du normalt anvender din bodyscrub og huden efterlades lækker blød og føles frisk. Australian Bodycare Body Scrub kan anvendes de steder på kroppen, hvor der er brug for en virkelig dybderensning af huden og for at få fjernet døde hudceller og urenheder i hudens porer, perfekt til en dag i solen eller som behandling inden påførsel af selvbruner, som jeg er ret stor fan af!

LÆS OGSÅ: RØNSBØL: UDEN PARABENER, PARFUME & FARVESTOFFER

Kender i Australian Bodycares produkter?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.