Follow:
OUTFIT

LEOPARD OUTFIT OG EN SNAK OM NÅR FERIEN SLUTTER

LEOPARD OUTFIT

LEOPARD TOP: ZARA // SHORTS: SIMILAR HERE // SKO: SHOEBIZ COPENHAGEN // TASKE: GUCCI

I morgen starter hverdagen igen, det bliver hårdt at komme igang efter 3 uger skøn ferie. Jeg har været i Italien i 10 dage, spist pizza, drukket vin og bare nydt at være væk fra vores byggekaos. I morgen begynder hverdagen igen og jeg indrømmer gerne jeg ikke orker tilbage til madpakker, vækkeur og stress. Jeg kunne snildt bruge en uge eller to mere i det skønne danske sommervejr.

I morgen skal vi udover at starte på job igen også holde fødselsdag for Sonni midt i byggekaoset – vi får 12 på besøg til mad og fødselsdagsfejring.

 

LEOPARD OUTFIT

I fredags havde  dejligste Linda inviteret mig på Sushi og cocktails hos Sushi Mania Ox, som i måske allerede har set på min Instagram @Liselottea,  hvor jeg har spammet lidt derfra. Jeg arbejder lige nu også på et indlæg om vores aften, for den var helt magisk – Sushi Mania Ox, laver uden tvivl den lækreste og mest instagramvenlige sushi.

I anledningen af Girls Night Out var jeg hoppet i dette leopard outfit fra Zara, som jeg købte i Italien, det var faktisk det eneste jeg fik med hjem + en leopard jakke – jeg har virkelig et eller andet for leopardprint og kan ikke få nok.  Fredag aften var helt perfekt og jeg nød selskabet, maden, cocktails og ikke mindst musikken som DJ’en spillede mens vi grinede og hyggede os.

LÆS OGSÅ: AFTEN I ITALIEN OG NY KJOLE FRA HAGEN OF DENMARK”

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Du ser så godt ud altså <3
  I er seje, så meget som i laver ved siden af jeres byggeprojekt #kæftierseje!
  GLÆDER mig til at se/høre mere fra jeres aften 😀

  7. august 2018 at 13:22
 • Reply Fantasifabrikken

  Smadder godt ser du ud. God fødselsdag

  11. august 2018 at 14:36
 • Reply Bente

  Smuk outfit. Meget klassisk.

  11. august 2018 at 14:40
 • Reply kathrine johansen

  Du ser smadder dejlig ud i den leopard trøje søde 🙂

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/2018/08/en-tanktur-blev-til-en-oedelagt-bil/

  11. august 2018 at 15:39
 • Reply Viktoría

  Åh jeg må i Zara!

  11. august 2018 at 16:40
 • Reply Camilla

  Virkelig fedt outfit ??

  11. august 2018 at 20:35
 • Reply simone

  Du ser virkelig godt ud! <3

  12. august 2018 at 9:02
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.