FASHION

LEOPARD OUTFIT OG EN SNAK OM NÅR FERIEN SLUTTER

LEOPARD OUTFIT

LEOPARD TOP: ZARA // SHORTS: SIMILAR HERE // SKO: SHOEBIZ COPENHAGEN // TASKE: GUCCI

I morgen starter hverdagen igen, det bliver hårdt at komme igang efter 3 uger skøn ferie. Jeg har været i Italien i 10 dage, spist pizza, drukket vin og bare nydt at være væk fra vores byggekaos. I morgen begynder hverdagen igen og jeg indrømmer gerne jeg ikke orker tilbage til madpakker, vækkeur og stress. Jeg kunne snildt bruge en uge eller to mere i det skønne danske sommervejr.

I morgen skal vi udover at starte på job igen også holde fødselsdag for Sonni midt i byggekaoset – vi får 12 på besøg til mad og fødselsdagsfejring.

 

LEOPARD OUTFIT

I fredags havde  dejligste Linda inviteret mig på Sushi og cocktails hos Sushi Mania Ox, som i måske allerede har set på min Instagram @Liselottea,  hvor jeg har spammet lidt derfra. Jeg arbejder lige nu også på et indlæg om vores aften, for den var helt magisk – Sushi Mania Ox, laver uden tvivl den lækreste og mest instagramvenlige sushi.

I anledningen af Girls Night Out var jeg hoppet i dette leopard outfit fra Zara, som jeg købte i Italien, det var faktisk det eneste jeg fik med hjem + en leopard jakke – jeg har virkelig et eller andet for leopardprint og kan ikke få nok.  Fredag aften var helt perfekt og jeg nød selskabet, maden, cocktails og ikke mindst musikken som DJ’en spillede mens vi grinede og hyggede os.

LÆS OGSÅ: AFTEN I ITALIEN OG NY KJOLE FRA HAGEN OF DENMARK”

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.