FASHION,  Outfit

SPAR 15% PÅ DANIEL WELLINGTON URE

Daniel Wellington

DANIEL WELLINGTON BONDI: SHOP HER

Spar 15% på alle ure hos Daniel Wellington med koden “liselottea”,var det ikke en lækker kode at starte dagen med?

Uret jeg har på her på billedet, er fra deres nyeste kollektion Black Bondi og er et lille feminint ur, som findes i to størrelser. Uret er langt fra hvad jeg normalt ville købe og i starten synes jeg faktisk at kombinationen af sort urskive og hvid rem ikke rigtig harmonerede. Men jeg er gået hen og blevet rigtig glad for det – den feminine rem og den rå urskive har et hav af stylingsmuligheder og passer ret godt til min stil.

Jeg har udover det nye Black Bondi også en masse andre lækre ure fra Daniel Wellington, Daniel Wellington er mit favorit mærke når det kommer til ure og jeg har efterhånden en fin lille samling. Jeg er vild med det klassiske design, som kan bruges af kvinder og mænd i alle aldre – jeg elsker deres koncept med at man kan skifte remmene ud og på den måde have mange forskellige ure i et.  LÆS OGSÅ: Mit nye Daniel Wellington Classic Petite ur + en lækker rabatkode

Jeg går en spændende dag i møde, vi skal nemlig ud og bestille køkken hos HTH og jeg glæder mig rigtig meget – der er fuldstændig kaos hjemme i huset lige nu, som i måske har set på min Instagram @Liselottea er vi ved at banke gulv/beton op i hele underetagen og det roder, sviner og larmer… Jeg glæder mig mere og mere til oktober, hvor vi kan flytte ind igen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.