Follow:
OUTFIT

OUTFIT – INFRONT OFF SHOULDER TOP TOP OG HYGE I SOLEN

INFRONT OFF SHOULDER TOP

TOP: INFRONT // SKIRT: VILA // SHOES: SHOE BIZ // SUNNIES: CELINE // TASKE: NOELLA // ØRERINGE: HVISK 

Der sker så meget omkring mig lige for tiden at jeg næsten ikke kan være i mig selv, både gode ting og knap så gode ting. Mit energi niveau er minimalt og det samme er mit overskud, derfor går der også lidt længere tid i mellem mine indlæg end normalt. Vi har midt i vores byggekaos ingen internet, så lige for tiden blogger jeg fra min iPhone, hvilket går men ikke er så nemt som fra min Mac.

Outfittet her er fra en Girls Night out, jeg havde med Eline og Linda for efterhånden en lille månedstid siden, vi nød vin og hyggede i solen – så lækkert! Jeg elsker at samles med mennesker jeg holder af og dele mine interesser. Denne måned har jeg hele to spændende events i møde, et på fyn og et i Århus. Jeg fortæller meget mere om det og hvad jeg ellers går og pusler med inden længe…

INFRONT OFF SHOULDER TOP

Infront off shoulder top, en bluse til en hver lejlighed….

Min smukke Infront off shoulder top, er på tilbud nu til halv pris (find den her), så der er altså mulighed for at gøre et virkelig lækkert kup. Den skønne Infront off shoulder top har desuden lange ærmer og fungere derfor også til jeans når vi inden længe desværre går sensommeren og efteråret i møde. Blot et lille tip fra mig, til jer.

Tasken er en all time favorit fra Noella, jeg har skrevet meget mere om den i indlægget: Min nye Noella taske, rummelig og lækker..

Rigtig god sommer til jer alle – jeg har en hel masse spændende indhold klar til jer inden længe!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Du er SÅ sej!! Du gør det pisse godt søde, virkelig! Du imponere mig hver dag, og jeg kan ikke få armene ned over jeg er heldig at kende dig <3

  10. august 2018 at 9:20
 • Reply Lullumut

  Du ser godt ud 🙂 Må jeg foreslå internet-deling fra din telefon til din pc? 🙂 Det har jeg selv benyttet mig af, dengang vi flyttede ind, eller hvis vores internet i huset er nede.

  10. august 2018 at 19:43
 • Reply Isabella Pernille

  Hvor ser du bare skøn ud, og den top er virkelig sød!!!! 😀

  11. august 2018 at 18:23
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.