Follow:
AALBORG FOOD

SUSHIMANIA XO – BYENS BEDSTE SUSHI OG COCKTAILS

SUSHIMANIA XO Det er fredag aften, solen skinner og det er næsten ulideligt varmt. Jeg har en aftale med Linda, som jeg ikke har set i 100 år (sådan følelse det hvertfald), vi har begge været på ferie og vi har aftalt at vi skal spise sushi, drikke vin, cocktails og vende hele verdens situationen. Vi mødes ved havnen, for at tage et par billeder (Se mit outfit fra aftenen her), inden vi tog videre til SushiMania XO, som uden tvivl laver det lækreste og smukkeste sushi, jeg nogensinde har fået.

SUSHIMANIA XO

Stemningen i restauranten er hyggelig og minimalistisk, tjenerene er søde, hjælpsomme og engageret i deres arbejde. Her føler man sig straks velkommen. Vi startede ud med et glas kølig hvidvin, vi var blevet anbefalet Ramey, Chardonnay som var helt igennem fantastisk og passede perfekt til den enorme planke af lækker susi, som blev serveret efter en starter af “Flod-krabbe”, som smagte himmelsk.

Udover de mange stykker Sushi som vi bestilte, introducerede Linda mig også for deres bao med gris og deres kyllinge sticks som simpelthen er et must, når du besøger Sushimania XO. Jeg er vild med konceptet og vild med at hele menukortet ikke kun er sushi, men at der er mulighed for at prøve forskellige asiatiskeretter og selv sammen sætte en unik og lækker menu. Vi fik serveret det hele på engang hvilket gjorde hele  madoplevelsen vildere.

Sushimania XO holder ind i mellem event som dette hvor du kan nyde sushi med dine veninder eller din kæreste og drikke smukke cocktails til kun 50 kr. pr. stk. til musik fra DJ. Næste event finder sted d. 31/8-18 i forbindelse med Aalborg i Rødt, i kan tilmelde jer HER. Husk i skal booke bord, ses vi?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Isabella Pernille

  Hvor ser det bare vildt lækkert ud – og det lyder som en skide hyggelig aften!

  15. august 2018 at 5:49
 • Reply Lullumut

  Det lyder som den perfekte tøseaften 🙂 Shit hvor bliver jeg sulten nu. Elsker bare sushi. Har først for nyligt smagt bao, men hvor er det godt. Glæder mig til ikke at amme mere, så jeg kan tage i byen og spise i fred og ro og drikke cocktails med veninderne <3

  15. august 2018 at 19:25
 • Reply Jenni

  Det ser virkelig lækkert ud. Er det en del a sushi mania kæden eller er de helt uafhængige af hinanden?

  16. august 2018 at 9:35
 • Reply Mama Brown

  Tak for en vanvittig hyggelig aften; jeg glæder mig til den næste ❤️

  30. august 2018 at 10:22
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.