FASHION,  Outfit

EVENT PÅ FYN OG NY SMUK VILA KJOLE


KJOLE: VILA // SKO: VRS // JAKKE: H&M TREND // TASKE: VINTAGE CHANEL

I weekenden var jeg på shopping med min mor, søster og min datter Clara. Det er længe siden vi har haft sådan en dag, hvor vi bare kunne hygge, blive inspireret og spise lækker mad. Vi startede ud i storcenteret, hvor jeg bl.a. fandt disse fine og ikke mindst behagelige sko fra VRS . Efter en tur i storcenteret kørte vi mod byen, hvor vi spiste en lækker frokost på Cafe Vesterå, her bestilte jeg en laksesalat og fritter som tilbehør, de laver virkelig byens bedste fritte.

På vores shoppingtur, besøgte bl.a. min yndlings butik Vila i Bispensgade, hvor jeg forelskede mig i denne fine grønne Vila kjole. Havde egentlig aldrig troet at jeg ville falde for grøn, men der var altså et eller andet over denne alt for smukke kjole, som jeg også er gået hen og blevet ret flad for, kender i det?

Vila kjole

Jeg havde den fine Vila kjole på til event på i mandags, længden er helt perfekt til sensommeren pga. ærmerne, som kan skubbes op med det fine elastikbånd, hvis man ikke ønsker lange ærmer. Samtidig synes jeg at længden på kjolen, som er lige under knæet er super elegant og anvendelig nu her hvor temperaturen er faldende. Jeg glæder mig til at style kjolen med et par strømper og en oversize strik i de kolde vintermåneder.

Vila kjole

Vila kjole
Jeg er ret træt i dag, jeg kan stadig mærke at jeg kom for sent i seng mandag aften, det var en dejlig aften som jeg med glæde bøder for resten af ugen (Godt det snart er weekend). Vi går en dejlig weekend i møde, lørdag får vi støbt gulv – så vi endelig kan gå uden at hænge fast, være bange for at falde og vigtigst af alt have Clara med ind i huset uden at skulle være nervøs. Hvis i vil se lidt til vores renovering/byggeprocess kan i følge med på min Instagram: @Liselottea, hvor jeg deler ud af processen og vores resultater. Lørdag eftermiddag tager vi til fødselsdag i Blokhus og søndagen står også i fødselsdagenstegn, hvor Claras onkel skal fejres.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

  • Eline Tychsen

    Du så SÅ godt ud – ELSKER dig i farver 😀 Glæder mig bare så meget til at se, hvordan det bliver når I nu for alvor kommer i gang med at få støbt gulv mm. Det så spændende at få indblik i jeres renovering, og ikke mindst inspirerende 😀

  • Lullumut

    Flot kjole og flotte sko – du ser skøn ud! 🙂
    Uh, kan godt forstå I glæder jer til gulvet. Jeg havde vandskade i min gamle lejlighed i 2012, og kan huske hvilket helvede det var at bo med alt i papkasser og ikke kunne lave mad i køkkenet eller noget. Det bliver så lækkert, når I bliver færdige og kan flytte ind igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk