FASHION

MANDAG MED CHAMPAGNE OG SMYKKER FRA SPIRIT ICONS

 

BESØG SPIRIT ICONS HJEMMESIDE HER

Der skal meget til for at jeg starter bilen og køre 280 km. for at deltage i et event en gråvejrs mandag. Men det var hvad jeg gjorde i mandags, da jeg kørte hele vejen fra Aabybro i det nordjyske til Odense for at deltage i event med Spirit Icons som jeg netop har indgået samarbejde med, eller rettere sagt er blevet ambassadør for. Jeg er meget beæret over at jeg er kommet med på holdet og glæder mig til at bære deres fine smykker og self. til at vise jer dem.

Det var en lang og tildels hård tur i regnvejr, heldigvis joinede Eline turen fra Skanderborg og gjorde turen både hyggelig og sjov. Vi ankom til Odense ca. 1,5 time før event start og det gav os mulighed for at gå lidt på opdagelse i byens mange fine gader med spændende butikker, hyggelige cafeer og unikke spots hvor vi fik mulighed for at knipse et par billeder og drikke en kop kaffe. Odense har virkelig meget at byde på og jeg bliver nødt til snart at komme tilbage, for jeg er langt fra færdig med den by.

Eventet blev afhold hos Helle Elmgreen (Vestergade 63, 5000 Odense) Den smukkeste guldsmed butik jeg har besøgt, og jeg har besøgt mange som den smykke-glade-pige, jeg er. Butikken har været guldsmed i over 100 år og har bibeholdt mange af de originale dele fra den gang, som gør butikken helt unik – de lyse lokaler og store glasmontre fik smykkerne og urene til at glitre om kap.
Butikken er et mix af New Yorker stilen og det minimalistiske, og det er helt sikkert det der gjorde at jeg blev forelsket i butikken ved første besøg. Jeg er vild med de mange glasmontre som gør det muligt at ose og blive inspireret.

Vi blev taget godt i mod af mændende bag Spirit Icons, deres sælgere, arrangørerne og ikke mindst af Helle, som er indhaver af butikken. Der blev skænket kølig champagne, mens vi kunne gå på opdagelse og blive inspireret af Spirit Icons smukke og elegante univers. Spirit Icons laver smykker i aller højeste kvalitet, og til priser hvor vi alle kan være med. Deres kollektion er enorm og der findes noget for en hver smag, for en hver type og for alle aldersgrupper. Alle smykker er forarbejdede i hånden, og er lavet af 925 sterling sterling, oxideret sølv eller forgyldt i 18 karat guld.

Smykkerne fra spirit Icons mange kollektioner glitre om kap, det skyldes bl.a. deres valg af sten, de benytter sig nemlig af de fineste små sten, som i grupper danner det mest elegante og lækre look. Dem af jer som kender mig, ved at jeg elsker smukke glitrende smykker, derfor ville det også være oplagt for mig at vælge flere af de fine funklende ringe på billedet her over, men det gjorde jeg ikke (De kommer i stedet på min ønskeseddel, til når jeg bliver 30 til oktober)

LÆS OGSÅ: Spar 15% på Daniel Wellington ure

Tak for det hyggeligste event, det er fedt at møde mennesker som Tim og Daniel, som brænder for det de laver og går så meget op i kvalitet og produktion Spirit Icon får lavet deres smykker i Thailand på en ISO9001 certificeret fabrik. Det betyder at der er et øget fokus på medarbejdernes velvære, relationer og arbejdsforhold noget jeg vægter ret højt.

Jeg glæder mig til at vise jer mine nye smykker både her på bloggen og på Instagram: @Liselottea, i kan godt glæde jer, jeg synes selv at jeg har valgt en masse fine smykke.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.