BEAUTY

TID TIL UNBOXING: GOODIEBOX BEAUTY AROUND THE WORLD


 

Goodiebox Beauty Around the world

Så er det tid til et kig i den nye Goodiebox, Goodiebox beauty around the world, er temaet – et tema som tager os med rundt til spændende steder i verden. Jeg synes det er en af de bedste bokse Goodiebox har haft på markedet denne måned. Men jeg må samtidig sige at jeg er skuffet over at solprodukterne først kommer nu, så sent på sommeren, det er altså en ommer Goodiebox.  Mit humør bliver dog lidt bedre da alle produkterne i boxen er fullsize og produkter, som jeg rent faktisk kan bruge og er blevet glad for. Boksen kan bestilles her til kun 169 kr. inkl. forsendelse

Boxen indeholder:

Piz Buin – Tan & Protect Oil Spray Full size (200 ml) – Vejl. pris 149,95 kr
Jeg elsker Piz Buin, men hvor ville jeg dog ønske at solprodukterne kommer i juni – så de kunne komme med på ferie. Goodiebox lavede samme “bummer” sidste år. Jeg vil dog pakke den ned og gemme den til næste år, hvor sommerferien forhåbentlig går syd på igen!

The Wes Surf – Aloe After Sun, Full size (150 ml) – Vejl. pris 39 kr
Jeg er ret glad for Aloe vera, og er sikker  på denne også er lækker. Men igen, produktet skulle have været med en måned tidligere, så jeg kunne have haft det med på ferie!

Nails Inc. – INC.redible Jelly Shot Lip Quencher Full size (4,4 g) – Vejl. pris 67 kr
Den er virkelig sjov den her, jeg har set dem flere gange og har længe gerne ville prøve en af de fire lip balm med tørret blomster i. Den er nok mere sjov end effektiv, men jeg er vild med den.

Dr. Botanicals – Moroccan Rose Oil Full size (15 ml) – Vejl. pris 170 kr
Jeg elsker olier og denne Moroccan Rose Oil, er helt fantastisk. Olien er til ansigtet, dufter lækkert og fedter ikke. Det er nok det produkt, som jeg er mest glad for i boxen.

Zenz – Pladebørste Kombi Full size – Vejl. pris 199 kr
Endnu en hår børste, Goodiebox kunne på ingen måde vide at jeg har 10-15 forskellige børster herhjemme og ikke umiddelbart mangler en.

 

Er du ligeså vild med Goodiebox Around the World, som jeg ser, kan du bestilles boksen lige her til kun 169 kr. inkl. forsendelse

/Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.