INTERIOR

KÄHLER A/W 2018 NYHEDER

Jeg ville så gerne have været med til Kählers presseevent, men desværre var der en masse ting, som forhindrede mig i at deltage. Bl.a. vores renovation, som gerne snart (til oktober) skulle være nået så langt at vi kan flytte tilbage i huset. Selvom jeg ikke var med til eventet, skal i ikke snydes for de virkelig fine nyheder. Jeg er hvert fald selv blæst helt bag over!

Til eventet blev de nye produkter præsenteret og denne gang bød præsentationen på hele tre nye serier i ægte Kähler-tradition: keramiske lamper Balustre, hånddekorerede Kabell vaser og  karakterfulde figurer i serien Character, men også nye elementer til eksisterende serier blev introduceret… Her kan jeg allerede nu afsløre at Kähler har lavet det fineste julestel, som er To Die for….

Jeg kunne næsten ikke få armene ned, da jeg så disse smukke lamper designet af Turi Heisselberg, de nye lamper bringer Kählers historiske arbejde med at skabe lamper i keramik op i nutidens lys og fortolker virksomhedens stolte keramiske og kunstneriske arv på ny. Jeg er vild med dem, formerne og farverne som passer ind i et hvert hjem.

Om inspirationen bag siger Turi Heisselberg; ”De overordnede tilbagevendende temaer i mit arbejde er form, linjeføring og rum. Jeg arbejder i serier, hvor formerne relaterer sig til hinanden, danner rytmiske forløb eller indbyrdes kontraster. Jeg er optaget af at modellere formens profil, så den også griber fat i rummet omkring sig, og danner et interessant negativt rum. Lamperne her er inspireret af storbyens fine gamle bygningsfacader med
balustrenes karakteristiske flotte former og mellemrum.”

Lamperne findes i 5 forskellige varianter og koster fra 799 kr.

Jeg havde nok ikke gættet på at Kähler ville komme med disse smukke Caraters, trods at Kähler gennem tiden har haft en stolt figurtradition med fremstilling af keramiske figurer i samarbejde med nogle af de største, danske kunstnere. 2018 er året hvor det skal hyldes og det sker i samarbejde med billedhugger Malene Bjelke.

De fem figurer opfordrer til at huske på at være eftertænksom i en travl hverdag og er formgivet som mennesker,der er forskellige steder i livet. Fra det nysgerrige barn til den opmærksomme kvinde, fra den reflekterende unge mand til livsnyderen og den drømmende unge pige repræsenterer og hylder skulpturerne særlige
personlighedstræk og kendetegn. Ligesom ingen af os er perfekte som mennesker, indeholder figurerne en rummelighed, da de er kantede, uperfekte og upolerede i deres udtryk og således gengiver hele skønheden ved os mennesker.

Figurerne koster 499,95,- pr. stk. og jeg vil sige det er en oplagt gaveide.

De her smukke vaser minder mig om min mormor og vores ferie i sommerhuset i Blokhus, (min mormor lavede også keramik i hendes unge dage, og var rigtig og til det). Jeg elsker de fine lyse farver, som ville være perfekt på mit rustikke plankebord med sensommeren og efterårets smukke blomster.

Designeren Susanne Schjerning siger om de nye Kabell vaser; ”Det var en designproces, der begyndte med et vildt junglemønster, som gennem processen blev omdannet til et fragmenteret, enkelt moderne og let blomstrende udtryk. De stemningsfulde dæmpede tone i tone farver er et smukt samspil mellem den lyse matte og sprøde bundfarve glasur og mønstret i den dybere glasur. Samtidig er vaserne i de dæmpede farver helt perfekte til de nye kulører i hjemmet.”

Vaserne koster fra 199,95 kr.

Ja, som jeg skrev er det fine julestel To Die for, er det ikke yndigt? Jeg er i forvejen stor fan af Hammershøi stellet. LÆS BL.A.: “Kähler Hammershøi uden tvivl det smukkeste stel”. Jeg ville elske at invitere gæster til lune hjemmelavede æbleskiver, Gløgg eller holde juleaften med det fine stel på bordet og dekorere mit juletræ med de smukke julekugler, i vores nyrenoveret hus.

“Hammershøi Jul samler familien om højtidens smukkeste bord og omfavner julens traditioner på moderne manér
med traditionsrige detaljer! Julestellet består af et julekrus, middags-, frokost- og desserttallerken samt en
dyb tallerken, alle fuldendt med de ikoniske Hammershøi riller, og de uforudsigelige og alligevel traditionelle
dekorationer.”

Stellet er i handlen fra midt oktober og jeg glæder mig til at se nærmere på de mange fine ting, priserne starter ved 99,95 ,- og forhandles hos din lokale isenkræmmer, hos Magasin, Salling og Illum m.f.

Det var et lille snark peak fra kollektionen, jeg skal nok dele endnu mere med jer i den kommende tid, for der er simpelthen så mange skønne nyheder – er du blevet mere nysgerrig, kan du se og læse mere om nyhederne her

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk