INTERIOR

BADEVÆRELSE INSPIRATION – STATUS PÅ BYGGEPROJEKT


DUFTELYS: MERAKI //  HÅNDSÆBE: MERAKI // GULDBAKKE: HAY

 

Der er lys for enden af tunnelen…… Vi har været igang i huset siden marts og jeg må indrømme at jeg er ved at være lidt træt, af rod, kaos og ikke mindst at bo halvt i en campingvogn og halvt i en garage, jeg trænger til ro i min hverdag og glæder mig til vi forhåbentlig kan flytte ind om en måneds tid, for der er faktisk ved at være koldt i sådan en campingvogn! Jeg har længe overvejet om jeg skal inddrage jer lidt mere i vores byggeprojekt og har bestemt mig for at dele et par billeder her på bloggen, selvom vi faktisk er kommet ret lang!

Det eneste rum, som ser nogenlunde færdig ud i huset er vores badeværelse. Det er blevet ret godt og jeg glæder mig til at vise jer mere, når vores bruseglasvæg kommer op, spotsene bliver monteret i lofter og plastikken tages af vores badrumsmøbler. Jeg glæder mig til at indrette badeværelset med grønne planter, fine produkter fra Meraki, de laver de fineste minimalistiske produkter lige efter min smag! Jeg er også på udkig efter fine kurve, som kan bruges til toiletpapir, Claras badelegetøj, håndkæder osv. jeg synes indretningen på billedet her over er super fin og elsker mixet af det nordiske med det marokkanske.

Selvom der er en hel måned til vi (forhåbentlig) kan rykke ind har jeg shoppet en hel masse, bl.a. nye barstole til køkkenet, lamper, lysestager, plaider osv. som jeg glæder mig til at vise jer. Jeg ville også elske at indrette vores nye hus med Kählers nyheder, som i kan se i mit indlæg:KÄHLER A/W 2018 NYHEDER” De har virkelig lavet mange fine nyheder, bl.a. deres julestel er jeg helt forelsket i!

Rigtig god mandag til jer alle, jeg går en super uge i møde, som jeg glæder mig til at fortælle lidt mere om.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.