BEAUTY

Få prinsessehud med La Mer The Replenishing Oil Exfoliator


La Mer The Replenishing Oil Exfoliator

La Mer The Replenishing Oil Exfoliator / Shop den her

Jeg har længe drømt om at prøve La Mers produkter og jeg blev derfor også både glad og overrasket da jeg før min ferie til Italien, kom hjem til denne uventede pakke fra La Mer. Pakken indeholdte sommerens nyhed, The Replenishing Oil Exfoliator, en skøn scrub, som har virkelig hjulpet min hud her henover sommeren og er helt sikker på den også kommer til at gøre det godt nu vi går en koldere tid i møde.

Jeg nærmer mig med hastige skridt de 30 … Faktisk er der under to måneder til jeg fylder år!  I takt med jeg blive ældre, er jeg også begyndt at gå mere og mere op i hvilke produkter, jeg bruger på min hud især i ansigter, hvor de første fine linjer har meldt sin ankomst. Jeg tror ikke jeg er den eneste som ønsker og drømmer om en velplejet hud, med et glød og udstårling…

La Mer The Replenishing Oil Exfoliator 100 % ren luksus på tube. Med et mix af små fine sukkerkrystaler og havsalt kan man skånsomt eksfolierer huden. Huden efterlades blød, ren og frisk med naturlig glød og masser af udstråling, lige som jeg ønsker det.
Scrubben kan bruges på både tør og fugtig hud, ønskes en intens eksfoliering, bør produktet anvendes på en tør og nyrenset hud. Ved anvendelse på fugtig hud forvandles La Mer Replenishing Oil Exfoliator til en lækker cremet oliekonsistens, da alle de fine krystaller opløses og scrubben virker mere mild mod huden. Efter brug skylles ansigtet med lunkent vand og huden duppes tør, hvorefter du kan bruge din fortrukne ansigtscreme. Det anbefales at man brug den 3-4 gange om ugen.

Den skånsomme scrub indeholder bl.a. algefibre, som hjælper med at trækker urenheder ud af porerne.

La Mer The Replenishing Oil Exfoliator

Som jeg skrev længere oppe i indlægget er La Mer ren luksus på tube og min hud elsker den. Man mærker og ser allerede luksusen i det man får den fine grønne emballage i hånden. Jeg elsker det enkelte design og ikke mindst den smukke grønne farve.

Har du ikke prøvet Lamers produkter, vil jeg varmt anbefale dig at gøre det. La Mer forhandels bl.a. hos Magasin og Sephora, begge steder kan du få en fantastisk rådgivning og finde netop de produkter som passer bedst til dig.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

  • Eline Tychsen

    Har det præcist lige som dig – jeg er virkelig også blevet mere overvejende i, hvad jeg smøre på min hud, og La Mer ligger virkelig også højt på listen her! Så fedt du rent faktisk oplever succes med den – så kan jeg roligt give mig i kast med den også 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.