Follow:
BEAUTY

TIL KAMP MOD FEDTET HÅR MED YVES ROCHER ANTI-POLLUTION

Anti-Pollution

YVES ROCHER ANTI-POLLUTION SHAMPOO // BALSAM

Jeg tror jeg har skrevet det før, jeg er ret vild med Yves Rochers beauty univers. Jeg elsker deres brug af naturlige ingredienser og deres enorme udvalg af alt inden for beauty. Har i nogensinde besøgt en af deres butikker?

Yves Rocher har netop lanceret en ny hårserie Anti-Pollution, som gør hået yders glasfuldt, befrier det for forurenende stoffer. Samtidig har serien en formel som gør at håret ikke fedter så hurtigt som tidligere, hvilket jeg er kæmpe fan af. Jeg prøver så vidt muligt at skåne mit hår mod for mange hårvask, men så snart mit hår bare ser og føles en anelse fedtet hopper jeg under bruseren. Jeg håber denne serie kan få mig til at springe en hårvask over i ny og næ og på den måde skåne mit hår. Yves Rochers produkter dufter altid himmelsk, og det samme gør deres nye serie, som også efterlader håret ren, blødt og let at rede ud.

Formlen i denne serie er testet under kontrol af hudlæger, indeholder over 98% ingredienser af naturlig oprindelse. Indeholder ingen farvestoffer, silikone og parabener. I shampooen findes små partikler af olie, som fanger urenheder i hårets overflade og fjerner dem når håret skylles efter med vand!

Anti-Pollution

LÆS OGSÅ: YVES ROCHER – EN FORFØRENDE NY DUFT OG EN RABATKODE

Lige nu er der 49% på serien, så du kan gøre et virkelig godt køb. Dvs. at du kan finde shampooen og balsamen til kun 35 kr. pr. stk. Frem for 69 kr. som er normalprisen.

Når du så alligevel er inde og kigge på shampooen, vil jeg råde jer til at tage et kig på de mange andre lækre efterårsnyheder

Rigtig god onsdag!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Wauw! Det lyder som en shampoo jeg skal have mine fingre i!!☺️

  1. september 2018 at 8:35
 • Reply Fantasifabrikken

  Lyder som et lækkert produkt

  1. september 2018 at 9:48
 • Reply Ea

  Det lyder virkelig som et lækkert produkt – det må jeg prøve af 🙂

  1. september 2018 at 10:27
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.