FASHION,  Outfit

DEN PERFEKTE STRIK FRA VRS OG LIDT OM UGEN DER GIK


STRIK: VRS FASHION

 

Ahh, weekend i skrivende stund, sidder jeg på sengen og ser Forside fruer, Clara sover og Sonni knokler inde i huset  Når Clara vågner køre vi mod stor centeret, hvor vi bl.a. skal kigge på ny sofa og en masse knap så sjove ting til huset!

Vi har haft en hektisk uge med masser af praktiske gøremål. Vi har bl.a. fået bestilt en ny trappe til huset og jeg glæder mig til den kommer i uge 43, så vi er fri for at kravle op og ned af en stige, vi har fået støbt gulvet i underettagen færdig og vi har fået kørt en hulens masse affald væk.

Selvom ugen har været hektisk, har den også budt på en masse skønne stunder. Jeg har bl.a. været til event med Amaze Press i Århus, her blev der hygget med en masse skønne beauty damer, vi blev præsenteret for en masse beauty nyheder og jeg fik en masse lækkert med hjem, som jeg glæder mig til at vise jer.

I går var Linda og jeg endnu engang på besøg hos Sushi Mania XO, hvor vi blev forkælet med sushi, vin og cocktails i lange lange baner. I kan læse om mit sidste besøg i indlægget her: SUSHIMANIA XO – BYENS BEDSTE SUSHI OG COCKTAILS

 

Da jeg var i Bilka sidste uge købte jeg bl.a. denne fine strik fra VRS fashion med 40 % – den er super fin og oversize og jeg er sikker på at jeg bliver rigtig glad for den i den kommende sæson. Man går bare aldrig galt i byen med striber har jeg ret?

Rigtig god weekend til jer alle!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk