Follow:
BEAUTY

MII COSMETIC NATURLIGT MAKE UP FYLDT MED MINERALER

Det her er mine første produkter fra Mii, er mærke jeg har kigget på før men desværre aldrig prøvet og sikke da en skam, for hold op et lækkert produktsortiment. Jeg har fået fornøjelsen af at prøve deres Lip Sheen i 4 forskellige farver, samt en mascara.

Personligt er jeg mest til læbestift, da jeg ofte synes at lipgloss klistre og giver en træls fedtet følelse. Det er ikke tilfældet med Miis Lip Sheen – dog er viekwe stadig let “klistret”, hvilket alle lipgloss gør i en eller anden form.  Mii Cosmetics Lip Sheen er pigmenteret og læberne får en let, lækker farve som er helt perfekt til et hverdags look, de koster 210 kr. stykket.

Mascara: “Feature Length Lash Lover”

Feature Length Lash Lover, er en mascara som giver maximal længde på vipperne samt masser af volume. Mascaren er fyld med gode ingredienser bl.a.  coconut oil og aloe vera og er derfor også yderst plejende mod vipperne. Prisen for denne er 239 kr.

Jeg har desværre ikke kunne finde denne mascara i en dansk webshop, men du kan finde andre Mii mascaraer i denne webshop. Priser fra 190 kr. Jeg er selv blevet rigtig glad for mascaraen, som trods det lille børste hovede virkelig kan give længde og volume til mine vipper, jeg skal nok vise jer et før og efterbillede inden længe, for den her mascara er simpelthen for vild og jeg er klar til at skifte min favorit mascara ud med denne.

100 % rene og naturlige mineraler

Mii cosmetic er et professionelt makeup brand, som blev lanceret i England tilbage i 2010, de har et stort og lækkert sortiment inden for make up, her kan bl.a. primer,  foundation, bronzer, blush, børster, pudder, øjenmake up og læbeprodukter kan nævnes. Produkterne er baseret på 100% rene og naturlige mineraler og indeholder en række lækre aktive ingredienser som f.eks. ædelstene, valnøddeolie, sheasmør, hyaluronsyre og A, C og E vitamin.

Det er som sagt mine første produkter fra Mii, men bestemt ikke de sidste – Mii cosmetic har nemlig et meget spændende sortiment af lækre produkter, især deres Celestial Skin Shimmer, ser meget lovende ud og er helt sikkert et must til efteråret hvor huden bliver lysere. Kender i til Mii Cosmetic?

Mii forhandles bl.a. HER, har webshoppen ikke lige det du mangler, kan du med fordel kontakte Allure Beauty Group,som vil være behjælpelig med nærmeste forhandler.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Eline Tychsen

    Farverne er simpelthen så smukke! Det er super ærgerligt man ikke kan finde mascaraen, da jeg virkelig godt gad prøve den! Går altid efter dem der kan give bedst volumen, og har bare ikke haft det bedste held med de sidste par stykker jeg selv har købt. Håber den snart kommer online et sted 😀

    3. september 2018 at 7:59
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.