BEAUTY

Naturlig hudpleje og lidt om den nye Ecooking Anti-Rødme CremeEcooking Anti-Rødme Creme HER // Ecooking Multi Olie (Parfumefri) HER

Ecooking er en dansk hudplejeserie, der er rig på økologiske og naturlige ingredienser, som ikke går på kompromis med effekten. Ecooking er baseret på ærlighed og gennemsigtighed, hvorfor alle etiketter viser præcis, hvad produkterne indeholder.  Ecooking er desuden fri for parabener, er økologiske og 100% veganske

LÆS OGSÅ: En snak om ren hudpleje fra Ecooking og den populære Derma Roller

Ecooking Anti-Rødme Creme
Ecooking har netop lanceret en lækker nyhed, Ecooking Anti-Rødme Creme, som er en lindrende creme, der effektivt reducerer hudirritation, mens den nænsomt modvirker rødme. Cremen har en mild duft og indeholder bl.a. kamille som er stærk anti-inflammatorisk, og derved rigtig god til sensitiv og acneramt hud, da kamille virker beroligende på huden, samtidig med at den hjælper med at mindske rødme. Cremen indeholder desuden ekstrater fra bl.a. svampe og wetland grass, som også modvirker rødme, og fugter huden indefra. Cremen er nem at arbejde med og trænger hurtig ind i huden, så du kort til efter påførsel kan starte på din make up.

Det anbefales at cremen bruges dagligt, både morgen og aften  i 28 dage for det optimale resultet

Pris: 299 kr. for 50 ml. Find den HER

Ecooking Multi Olie – den eneste olie du behøver!
Mit yndlings beauty produkt er olie og derfor har jeg også længe gerne ville prøve Ecookings Multi Olie, som kan bruges til krop, ansigt, hår, neglebånd, som make-up fjerner og som massageolie.
Jeg bruger ofte olie i stedet for bodylotion, da min krop især om sommer og vinter har brug for ekstra, fugt og pleje. Denne olie fra Ecooking har en ekstra blødgørende virkning og huden føles som silke. Den blødgørende virkning skyldes at olien er beriget med økologisk jojoba-olie, som udover at blødgøre også forbedre hudens elasticitet, derfor er olien også oplagt at bruge hvis man er gravid, for at minske chancen for stækmærker!

Jeg valgte den parfumefri udgave, da jeg med god samvittighed kan bruge den på Clara – Multiolien findes også med duften “Orange-Lavendel”, hvis man er til olie med duft.

Pris 369 kr. for 500 ml. Find den HER

Er i ligeså begejstret for Ecooking som jeg er, eller har i endnu intet kendskab til de skønne produkter? Hos Billigvoks.dk findes et stort og inspirerende udvalg af de skønne Ecooking produkter.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.