MOMMY LIFE

CLARAS SKØNNE SEPTEMBER FAVORITTER


Gummistøvle med for: Petit by Sofie Schnoor // Sweathirt: Petite by Sofie Schnoor // Hue: Huttelihut //
Jakke: ByLindgren   // Kaniner: Maileg

Som sagt er planen, at jeg vil inddrage Clara mere og mere i og på min blog. Derfor vil jeg bl.a. hver måned lave en Claras favoritter, som kan rumme alt fra tøj, interiør, legetøj m.m. Altså alt hvad vi lige finder interessant.

Claras september favoritter

Vi er gået ind i September, hvilket betyder efterår. Selvom vejret stadig er lunt og godt og sommertøjet stadig er i skabet er vi begyndt at lure lidt på efterårstøj. Clara er vokset (hvornår gør børn ikke det) og jeg skal derfor bl.a. have shoppet nye bukser, jakke og sko til hende.

De fine glimmer gummistøvlerne, havde vi også sidste år med det fineste leopard mønster. I år er jeg faldet for guld/champagne modellen, som jeg synes er så fin og elegant. Det bedste er prisen kun 199 kr.

Den fine Sweatshirt har allerede fundet vej til Claras efterårsgarderobe – jeg elsker Petite by Sofie Schnoors univers og denne NYC sweatshirt er bare et must hvis i spørger mig og det er ikke første gang den har fundet sted til garderoben og nok heller ikke den sidste. Den er så lækker i kvaliteten, lun og passer til alt, bukser og skirt.

Den lune hue, det er nok det jeg synes er sværest at købe. Jeg synes Huttelihut laver de fineste hue og jeg har lyst til at klikke dem alle hjem. Jeg kan dog ikke finde ud af om det skal være en tophue som denne eller vi skal have en elefanthue igen i år.

Den elegante jakke, ByLindgrens design rammer mig virkelig. Clara fik en forårs/sommerjakke derfra. Som af gode grunde ikke er blevet brugt så meget. Den er så fin og elegant – jeg elsker detaljerne og materialerne de anvender. Jeg har lige nu kig på den fine lange termojakke, som både kan bruges til leg men også som jakke til pænere brug. Jeg er forelsket!

De søde kaniner, jeg er blevet helt vild med Mailegs fine univers og jeg har lyst til at klikke det hele hjem. Clara elsker kaniner og er sikker på at disse fra Maileg vil være et hit. Der fines mange fine ting og tøj til dem og hvis der er noget Clara elsker er det at klæde dukker og bamser af og på!

Okay, okay…. Jeg kan godt se der er en hel del gengangere for tidligere sæson, dog i nye farver. Men når man er glad for et mærke eller style hvorfor så ændre det?

Har i shoppet efterårs/vintertøj til jeres børn?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk