FASHION

DEN PERFEKTE HVERDAGSTASKE BECKSONDERGAARD MARA CROC


Becksöndergaard Mara

BECKSÖNDERGAARD MARA CROC TASKE – FOHANDLES BL.A. HER

Hold da op hvor er i mange som viser interesse for min fine Becksöndergaard Mara taske når jeg viser den frem, derfor tænker jeg at tasken fortjener et opslag helt for sig selv. For tasken er helt igennem fantastisk!

Den er lavet i 100% ko læder og fået en behandling så den ligner krokodille – er den ikke fed? Tasken kommer desuden med to remme, den i glitter som jeg har valgt for et mere moderne look til tasken og en rem i samme skind som selv tasken. Jeg bruger bl.a. tasken som hverdagstaske, da den kan rumme en hel masse, bl.a. mit nye lille kamera, iPad,  pung, solbriller, make up osv. jeg havde også tasken med til Århus da jeg var til event i sidste uge, super praktisk med en cross bodytaske til events, så man kan have hænderne fri til kamera og champagne…

Den smukke Mara Croc taske forhandles bl.a. også hos Bahne og Magasin hvis i har lyst til at kigge lidt nærmere på tasken og prøve den. Vi er jo så heldige at Magasin åbner butik i Aalborg d. 20. september og jeg glæder mig virkelig!

Har i forresten set Becksöndergaards nye kollektion? der er altså virkelig fede styles i blandt, find alle nyhederne HER

Becksöndergaard Mara Becksöndergaard Mara
Jeg håber i får en skøn weekend, vi skal fejre Claras oldemor i morgen, hun fylder 90 år og ellers skal vi bare knokle i huset og hygge. Fredag herhjemme betyder nemlig Disney Sjov, dyne og Kinder æg.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.