FASHION,  Outfit

MIG-DAG OG BEAUTY EVENT I ÅRHUS

event

TASKE: BECKSÖNDERGAARD // JAKKE: VILA // FLATS: VRS // SOLBRILLER: CÉLINE // BÆLTE: GUCCI // JEANS: LAURIE

Ind i mellem har jeg brug for mig-tid, tid helt for mig selv, i ro og fred. Mig-tid kan være en time i karbadet, med lidt godt at drikke, ansigtsmaske og stille musik. Men mens vi har renoveret hus (….siden starten af marts) har der ikke været meget tid til mig selv. Der er altid dejlige mennesker omkring mig, som hjælper med at renovere vores hus også er der Clara som jeg er sammen med 24/7 fordi Sonni jo self. knokler i huset.

Derfor tog jeg i sidste uge bilen mod Århus, uden musik i radioen – om jeg havde brug for. Jeg havde håbet jeg var nået til Århus i bedre tid, så jeg kunne have shoppet lidt – men grundet vejarbejde, parkerede jeg jeg kun ca. 30 min inden eventstart. Jeg mødtes derfor hurtigt med Eline og vi fik hurtigt knipset et par billeder. Inden vi tog hen til kunsthallen for se på beautynyheder fra bl.a. Saint Tropez, Matas, Plasir, Foreo, Green People og mange mange flere. Jeg glæder mig til at anmelde produkterne og vise dem frem til jer, jeg fik nemlig en masse spændende nyheder med hjem.

 

event

Jeg var hoppet i min nye blazer fra Vila, købt hos Vila i Aalborg, som har den fedeste butik med masser af inspiration og god service.  Jeg havde min fine taske med fra Becksöndergaard, som i kan se meget ere til i indlægget: DEN PERFEKTE HVERDAGSTASKE BECKSONDERGAARD MARA CROC.  Den kan nemlig rumme mit nye kamera, min make up, pung og andre nødvendigheder og ja, så er den jo bare helt igennem smuk!

Den er virkelig anvendelig og super praktisk, da den kan bæres både i hanken og som crossbody, perfekt til event. Hvis i vil se mere til eventet jeg var til i Århus, kan i smutte ind på min Instagram @Liselottea og finde højdepunktet event, hvor jeg har lagt en masse lækre beauty nyheder op.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk