MOMMY LIFE

VERDENS BEDSTE CLARA: “KOM, TAG ET BILLEDE AF MIG MOR!”

Clara

Billederne er efterhånden et par måneder gammel, men jeg elsker dem virkelig!

Min Clara, verdens dejligste lille pige, fyldt med kærlighed og glæde! Dem af jer, som følger med herinde ved at vi er ved at renovere huset vi bor i. Vi bor derfor halvt i campingvogn og halvt i garage – det gør at vi kommer hinanden rigtig meget ved, især Clara og mig som laver alting sammen.

Min plan har længe været at inddrage Clara mere her på bloggen, fordi hun er så stor en del af mit liv og fordi jeg bruger stort set alt min fritid på hende, det er derfor også lidt svært at hun ikke bliver en del af det jeg elsker, nemlig bloggen!

Jeg er meget alene med Clara og har været det de sidste mange måneder, fordi Sonni forståeligt nok knokler i vores hus. Det betyder også at jeg så vidt muligt inddrager Clara i de ting, som jeg skal lave mens hun er vågen, så som madlavning, indkøb og fotografering til bloggen, vi forsøger så vidt muligt at lave sjov ud af det og hun nyder at hjælpe med madlavningen og fotograferingen.

Og når vi nu snakker fotografering er der altså kommet et par ret sjove episoder ud af det:

– Når jeg tager produktbilleder med mit kamera, står Clara ligeså stolt ved siden af på en skamle med min iPhone og tager billeder, eller nærmere forsøger. Selvom billederne ikke kan bruges til ret meget er vi sammen og hygger os.

– Clara har efterhånden set mig få skudt outfitbilleder en del gange og på ferien oplevede jeg det sjoveste længe. Da jeg var færdig og havde godkendt billederne på enten kamera eller telefon. Stilte hun sig samme sted, på samme måde og sagde “Min tur far!” Hvor efter Sonni pænt kunne fotografere hende på samme location, som han lige havde fotograferet mig.

– Clara er begyndt at stille sig an når hun skal fotografere, hun bøjer benet (præcis som hendes mor)

– Hvis jeg siger til Clara, “Neeej hvor er du fin i dag”, kan du svare med “Ja, ta’ et billede af mig, mor!”

Jeg kan på ingen måde forstå at min lille pige er 2,5år og kan så meget selv, tiden flyver afsted

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk