Follow:
OUTFIT

BLACK IS MY FAVORIT COLOR – NYE SNEAKERS FRA DEF-SHOP


DEF-SHOP

SNEAKERS: ADIDAS // LEGGINS: RUN AND RELAX // HOODIE: LALA BERLIN

Vi har knoklet i huset det sidste lange stykke tid og nyder at have et par ekstra hjælpende hænder, det begynder virkelig at ligne noget heroppe og jeg  glæder jeg mig så meget til næste måned hvor vi kan rykke ind i huset igen og til der kommer ro på hverdagen og mere tid til bloggen, som jeg desværre har forsømt lidt den seneste tid.

Søndag i afslapningstøjet er det bedste jeg ved… Efter vi havde arbejdet i huset i weekenden og Clara havde sovet gik min mor, Clara og jeg en lang tur i Aabybro og nød det lune efterårsvejr – hentede æbler hos en fra min tidligere mødregruppe, legede med bladende i skoven og knipsede et par billeder af mig til bloggen og af Clara.. Clara er sjov når det kommer til det med billeder og blog og det er jeg ved at udarbejde et indlæg om…!

DEF-SHOP

Jeg har lavet en aftale med mig selv, om at jeg skal ud og gå en lang tur hver weekend, en lang tur kræver godt fodtøj og et par ny lækre sneakers er derfor flyttet ind. Jeg vil så gerne være en sneakers-pige, men jeg føler ofte at min fod bliver enorm og maskulin at se på. De super fede chunky sneakers, som vi ser over alt  i modeverdenen gør bestemt ikke noget godt for mig og min fod….  Hos Def-shop fandt jeg et par fede Adidas sneakers, som jeg synes er super feminine, modellen er smal, let og lækker at have på – præcis som jeg gerne vil have mine sneakers.

Kender du ikke Def-shop, kan jeg fortælle dig at de har et kæmpe udvalg af bl.a.lækre sneakers (Adidas, Nike, Fila, New Balance, Converse mf.)  Se det lækre udvalg af sneakers HER

Mine nye sneakers skal helt sikkert med når jeg i næste måned rejser på ferie, jeg glæder mig til at dele med jer hvor vi rejser hen. Jeg kan afslører at det er et sted jeg har været før og at vi skal gå rigtig meget, derfor er det vigtigste i kufferten et par pæne og behagelige sneakers som disse fra Adidas, som jeg både kan bruge til jeans og kjole.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Shit hvor er det nogle helt igennem smukke billeder søde <3 WAUW <3

  13. september 2018 at 10:06
 • Reply Fantasifabrikken

  Fede sneaks. Og gode billeder by the way

  14. september 2018 at 8:04
 • Reply Camilla

  Virkelig fede sko <3

  14. september 2018 at 8:13
 • Reply Ea

  De er virkelig fede 😉

  14. september 2018 at 9:03
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.