BEAUTY,  MOMMY LIFE

SKAGEN SEASIDE LÆKRE PRODUKTER TIL DE MINDSTE


Jeg har modtaget de smukkeste produkter jeg længe har set, de kom ind af døren inden vi rejste på sommerferie og har den sidste tid testet de lækre produkter fra Skagen Seaside. Pakken indeholdte både produkter til mig, men også til Clara blev som blev forkælet med de fineste produkter i guld indpakning. Jeg er virkelig fan!

Herhjemme kan det virkelig være en kamp at få Clara i bad, jeg tænker det skyldes hendes styrt på mine forældres badeværelse hvor hun desværre brækkede benet for anden gang. Bad forbindes med smerte, øv! Vi prøver så vidt muligt at gøre bad til en hyggelig, rar og sjov oplevelse med masser af legetøj og self. skønne smukke produkter.

Skagen Seaside er en 100 procent naturlig, vegansk og økologisk hudplejeserie, med produkter både til børn og voksne. Hovedingredienserne i produkterne er Baobab olie og pulver, Havtorn, Tang og naturlig duft af Lyng. Skagen Seaside har stor fokus på kvalitet, Skagens skønne natur og råvarer fra egnen. Baobab olien er fundet i Sydafrika og de lækre ingredienser udøre til sammen Skagen Seaside.

Skagen Seaside Baby & Kids Wash and Shampoo 169 kr. (HER)
Skagen Seaside wash and shampoo er ren luksus på flaske, man kan mærke det så snart man får den i hånden. Her er virkelig kræset om alt fra design, materiale og ikke mindst indhold. Produkter er mildt og hudvenligt og kan derfor bruges af alle, selv børn med sart og sensitiv hud. Shampooen indeholder Baobab som er rig på vitaminer og mineraler, fugter, plejer og beskytter.

Skagen Seaside Baby & Kids lotion 169 kr. (HER)
Den lette lotion er et super supplement til shampooen. Lotionen er også mild, beriget med vitaminer fra Baobab frugten og giver masser af fugt til barnets sensitive hud og forebygger evt. hudirritationer.Clara har til tider sart hud, ligesom mig selv og derfor går jeg også meget op i hvilke produkter vi anvender på kroppen for at mindske risikoen for irritationer.

Skagen Seaside Baby Bum creme 149 kr. (HER)
Den fine lille guldkrukke indeholder en multicreme som kan bruges til både børn og voksne. Cremen er beskyttende og virker plejende på sensitiv og tør hud. Den lille vidunder balm indeholder som de andre produkter også Baobab olie som virker beroligende og hjælpe med at hele og er derfor oplagt til en rød babynumse. Cremen er desuden fantastisk til læberne, kroppen, neglene og kan bruges til massage, ja som i kan læse har jeg også brugt den et par gange eller to….

Jeg kan varmt anbefale de lækre produkter, som uden tvivl ville være en oplagt gaveide til den nyfødte og/eller til mor. Jeg kommer personligt selv altid med tøj, eller en bamse til en nyfødt – men hvorfor ikke løbe lidt lækre produkter til den sarte baby/børnehud eller til mor?

Jeg har som sagt også modtaget serien til mig selv, som jeg deler med jer i et andet indlæg. Rigtig god dag 🙂

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk