FASHION,  Outfit

ÅBNING AF MAGASIN AALBORG OG NY LÆKKER KJOLE TIL EFTERÅRET


magasin

KJOLE:  YAS // STØVLER: B&CO // TASKE: MULBERRY // SMYKKER: SPIRIT ICONS 

I torsdags åbnede Magasin (igen) i Aalborg og jeg var sammen med Aalborg Bloggers og Euroman/Eurowoman inviteret til åbningen. Jeg har virkelig savnet Magasin, jeg elsker at besøge butikken når jeg gæster både København og Aarhus – Magasin har alt lige fra bolig, skønhed, tøj og accessories og jeg kan altid finde et eller andet jeg lige står og mangler. Butikken var fyldt med mennesker og jeg fik ikke kigget helt så meget som jeg gerne ville, men jeg skal helt sikkert ind og kigge nærmere på butikken her i ugen.

Jeg var hoppet i min nye kjole fra YAS, fundet hos (Vila i Bispensgade) som jeg fik utrolig mange komplimenter for både til eventet og på min Instagram @Liselottea og det kan jeg godt forstå, den er nemlig virkelig fin og feminin. Jeg elsker farven og glæder mig til at style den med en stor strik over. Jeg havde sat en rå chelsea støvle til fra B&CO, som forhandles hos Skoringen og jeg er vild med kontrasten mellem det rå og feminine.

magasin

magasin

Har i besøgt den nye Magasin butik?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk