Follow:
OUTFIT

ÅBNING AF MAGASIN AALBORG OG NY LÆKKER KJOLE TIL EFTERÅRET


magasin

KJOLE:  YAS // STØVLER: B&CO // TASKE: MULBERRY // SMYKKER: SPIRIT ICONS 

I torsdags åbnede Magasin (igen) i Aalborg og jeg var sammen med Aalborg Bloggers og Euroman/Eurowoman inviteret til åbningen. Jeg har virkelig savnet Magasin, jeg elsker at besøge butikken når jeg gæster både København og Aarhus – Magasin har alt lige fra bolig, skønhed, tøj og accessories og jeg kan altid finde et eller andet jeg lige står og mangler. Butikken var fyldt med mennesker og jeg fik ikke kigget helt så meget som jeg gerne ville, men jeg skal helt sikkert ind og kigge nærmere på butikken her i ugen.

Jeg var hoppet i min nye kjole fra YAS, fundet hos (Vila i Bispensgade) som jeg fik utrolig mange komplimenter for både til eventet og på min Instagram @Liselottea og det kan jeg godt forstå, den er nemlig virkelig fin og feminin. Jeg elsker farven og glæder mig til at style den med en stor strik over. Jeg havde sat en rå chelsea støvle til fra B&CO, som forhandles hos Skoringen og jeg er vild med kontrasten mellem det rå og feminine.

magasin

magasin

Har i besøgt den nye Magasin butik?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Du var simpelthen SÅ smuk i den kjole – den er bare SÅ god til dig altså 😀 Og endnu en gang SKØNT at se dig i torsdags <3

  23. september 2018 at 13:19
 • Reply Lullumut

  Hvor ser du dejlig ud! <3 Jeg er vild med kjole og støvler og har den perfekte rustrøde strik fra Gestuz til at matche med, haha 🙂

  23. september 2018 at 21:12
 • Reply Isabella Pernille

  Wauw, den kjole der er simpelthen for flot – og hvor klæder den farve dig bare godt! <3

  24. september 2018 at 6:10
 • Reply Sarah Lykke

  Virkelig smuk kjole til dig. Jeg har ikke besøgt butikken i Aalborg. Men er glad for vi har Magasin i Odense. Det er bare en skøn butik. 🙂

  24. september 2018 at 8:04
 • Reply Emilie Ildstein

  Vildt fede billeder, og lækkert outfit! <3

  24. september 2018 at 8:07
 • Reply simone

  Lækkert outfit – så pæn en efterårsfarve!

  25. september 2018 at 8:19
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.