BEAUTY

ESSENCE MAKE UP BEAUTY FAVORITTER PÅ BUDGET


 

Essence

Essence

ESSENCE MAKE UP – SE OG LÆS MERE HER

Jeg kom hjem til en lækker pakke i torsdags med nyheder fra Essence. Essence laver budgetvenligt make up og følger sæsonens trends. Produkterne forhandles bl.a. hos Bilka og Føtex og koster virkelig næsten ingen ting. Jeg elsker at man kan få en vild neglelak eller læbestift, i en farve man ikke normalt ville vælge til kun 20 kr. frem for 200 kr.

Jeg elsker selv at mixe min make up fra bl.a. Bobbi Brown og Clinique med mærker som Essence

Kassen var fyldt med skønne produkter i glitrende, holografiske fine farver, jeg har fundet mine favoritter fra boksen frem…

Blush: Fineste mosaic blush i 3 fine nuancer, jeg er kæmpe fan af blush og denne er super skøn med en smule shimmer i, perfekt til den (snart) vinter blege hud og ja så er blushen jo virkelig smuk at se på.

Pudder: Peach powder Brighten up. Er en skøn kompakt pudder i en blød peach farve, som kan bruges som en setting pudder eller til at lysne det en mørkglødet hud.

Pensel: Jeg har utrolig mange make up pensler og bruger for det meste real technique, denne flat powder brush er super nem at abejde med og koster langt under det halve af hvad mine andre pensler koster.

Highlighter: Hold wow sparkle stick, jeg vil bruge denne face stick som highligher. Jeg er vild med den holografiske og glitrende effekt den giver når den påføres huden.

Kan i også godt lide at mixe luksus og budget make up?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

  • Lullumut

    Jeg har aldrig prøvet noget fra mærket, men det præsenterer sig virkelig godt (især på dine billeder!), og priserne er jo fantastiske. Siden jeg var højgravid, har jeg ikke brugt meget andet end mascara, men nu føler jeg, jeg er klar til at pynte mig igen. Især med lipgloss og lidt på kinderne, haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.